Skoči na vsebino

up. ime

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako se na tem forumu spremeni uporabni?ko ime? sem iskala, pa na?la samo za spremembo gesla :( . Mogo? premal iskala, na napa?nih mestih, ..?

What goes around..comes around..
Napisano

Kokr vem, mora? kontaktirat na?ga administratorja (BOSTI po imenu), po?lji mu ZS - zasebno sporo?ilo z ?elenim imenom in praviloma, ?e ne obstaja ?e kdo s tem vzdevkom ti ga potem v parih dneh odobri in spremeni! :P:danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Bom poskusla. HVALA!! :bravo:

Lahko pa tudi mene, sem tud admin. (sam ne okol govort)

Pa za vse ostale Uporabni?ko ime se lahko vsakemu uporabniku zamenja samo enkrat!

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Lahko pa tudi mene, sem tud admin. (sam ne okol govort)

Pa za vse ostale Uporabni?ko ime se lahko vsakemu uporabniku zamenja samo enkrat!

Kaj pa ?e bi ga rad zamenjal 2krat... Recimo danes sem Long John.... jutri sem Karl Dickinson, etc.... :hohoho: :hohoho:

DISKRIMINACIJAAAAA...... Jo?egulineki je ?e 5krat zamenjal.... mamicu mu!!!!! :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Kako se na tem forumu spremeni uporabni?ko ime? sem iskala, pa na?la samo za spremembo gesla :( . Mogo? premal iskala, na napa?nih mestih, ..?

zaka bi pa menjala vzdevek ? saj ma? simpati?nega :D;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

zaka bi pa menjala vzdevek ? saj ma? simpati?nega :D;)

Salome ? ?zmeden??zmeden?

Napisano

Ni res Jo?aGuliKarkoli?eGuli :D ga je zamenu sam enkat, iz Predjamca! <_<:P

Mislim, da ga je pa nekdanji J-Luv zamenju ?e dvakat (lohk da se motim)! :blush::D

Napisano

Ni res Jo?aGuliKarkoli?eGuli :D ga je zamenu sam enkat, iz Predjamca! <_<:P

Mislim, da ga je pa nekdanji J-Luv zamenju ?e dvakat (lohk da se motim)! :blush::D

Ja in bil opozorjen, js pa tud. :blush:

Vseen pa bol? to kot bit 2-3 registriran uporabnik. :D

Napisano

Mogo?e, je pa? tko nanesl, da je ena biv?a skoz spremljala ?e k?ne neumnosti streljam po forumu, pa sm se raj zakamufliru! :P

Pa ?e ime mi je kul! :harhar::jezicek::ouje:

Napisano

Hmmm kaj nam to pove da si se mogu zakamuflirat??

Burna preteklost :hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ja res je "đej - J`luv" ga je res zamenu 2x ze in tudi napisu razlog za zamenjavo ce se nemotim ;)

Napisano

.... in pol mam jaz te?avo ko pridem po 100 letih nazaj na forum ne poznam nobenega ve?....... <_<

:hohoho:

Feel free....

Napisano

vidim, da je mrhica postala Barbara :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Barbara... welcome..... zdej si isto kot bi bla nova.... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Ja ja..Bo?ti me s svojimi ?arobnimi prstki uspew spremenit v Barbaro :bravo:

Druga? so se pa od zadne predstavitve bl k ne sam ?ewl?ki od moje Lupinice spremenil.. na?rtujema pa to poletje ?e k?no kozmeti?arko ..no..n? ne bom oblublala-pustmo se presenetit :D

What goes around..comes around..
Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Danlopke na Proceedu sprobane, baje se držino ceste v snegu vrhunsko.... 👌👏😉
    • Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.