Skoči na vsebino

ROLO SEN?NIK

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me kje bi se dalo dobiti rolo sen?nik za zadnji vrati in da bil rolo, po mo?nosti, da bi se predelalo tapeto in bi se rolo skril. Podobno ima BMW serija 5.

Ali kdo ve kje se kupilo, oziroma pozna koga, da bi to naredil?

Avto je Mazda 6 karavan, 2006.

post-1257-1242127824_thumb.jpg

• 1 leto kasneje...
Napisano

Jaz tudi i??em to temo, ki je ?e bila na forumu, pa je ne najdem.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Grem na banko: - "Dober dan. Bi lahko dobil en kredit?" - "Dober dan. Hipotekarnega lahko takoj. Imate kakšno nepremičnino?" - "Ja, Forda..."
    • Srebrni!   Francosko srebro za chardonnay Kleti Brda - Robin WWW.ROBIN.SI Na letošnji 32. ediciji francoskega mednarodnega ocenjevanja najboljših vzorcev chardonnaya, je z dobrimi 500 vzorci sodelovalo 34 držav. Slovenske barve je zas  
    • Saj ravno zaradi tega je sedaj tam vse prekopano, ker gradijo ta prikljucek za zavijanje v smeri proti primorski ali za izhod iz tunela proti centru ...   Končno: iz predora Šentvid bo mogoče zaviti tudi proti centru Ljubljane | 24ur.com WWW.24UR.COM "Pridobili smo pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo polnega priključka na Celovško cesto," so sporočili z Družbe za avtoceste RS (Dars) in tako razveselili številne Ljubljančane in druge, ki se v gneči...  
    • Emm, če greš iz centra po Celovški, lahko že zdaj zaviješ desno, ampak to je smer za Kranj. Mene zanima za levo, smer Gorica...
    • Bojda niso odkupili vseh parcel (vsaj tako sem jaz slišal), se pa sedaj to ureja oz. gradi, tako da naj bi bilo enkrat v kratkem tudi to urejeno in se bo dalo zavijati tudi desno....v najlepše mesto na svetu
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.