Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Premacy l. 2000. Crknila mi je zadnja desna bremz ?arnica. Sem se lotil razdirat lu?, vendar dlje od dveh vijakov, ki sta ob notranjem robu vrat prtlja?nika nisem pri?el. Navodil nimam, prej?nji lastnik avta je knjigo nekam zalo?il. Mi lahko mogo?e kdo razlo?i, kako naj pridem do ?arnice?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ob bolj nežni nogi in na relacijski poti spraviš cx30 z lahkoto  tudi pod 5 litrov. Enkrat se je ustavila poraba pri konstantnih 90/ uro pri 4,6l /100.
    • Dokler se motor ne ulaufa zna mal spit pa da se stvari usedejo. Jaz ne bi delal panike.   Je pa tako, da moraš hladilno gledat pri ohlajenem avtu….. ker pri vročem je je manj v posodi 
    • To leti na moj post?   Tire so montirali, ker niso imeli ne kovine ne izdelanih tirov.   Se popolnoma strinjam. Tudi meni je bil muzejski vlak po Soški progi top.
    • Ja dobr, tvoja lahko itak še speljuje v peti. Če ne bi mel tolk mikronov laka gor, bi pa še mal bolj letela. 😉 Meni sta oba motorja všečna. A pije 6.2 al 7.2 mi je gladko vseeno. Probal bi oba in vzel tistega, pri katerem bi (upam) opazil več prožnosti, kot pravi @Boss seveda zna poskrbeti tudi za kakšen centiliter manjšo porabo goriva, ki se je tokrat ustavila pri dobrih 7 litrih. Ob bolj nežni desnici ter na kakšnih relacijskih poteh pa bo znala pasti celo pod 6 litrov na sto kilometrov.   Bo pa zdej
    • Kakršna koli proga je bila, bi lahko ostala za turistične namene...kot Šarganska osmica... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.