YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Ostanki iz prevr?enega tovornjaka Tam je bla samo union roba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 ukraden hladilnik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 bobijeva hisa? nebi bo slabo tak puni hladilnik se ni bil pri meni Citiraj MAZDA POWER
daSKAn Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Vaba na zboru Anonimnih alkoholikov? Citiraj
Sirius Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Autodom :ne vem: ? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Turbo Lumpi Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Zih ma kdo rojstn dan.... :mi pijemoo: :mi pijemoo: pa bolan je hladilnik, neki preve? na zeleno vle?e Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Ja jebenti en navadn odprt Gorenjev hladilnik. Ostalo so nepomenbne stvari. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Ja jebenti en navadn odprt Gorenjev hladilnik. Ostalo so nepomenbne stvari. pa sm reku, da je ukraden hladilnik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 pa sm reku, da je ukraden hladilnik Ni ukraden ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 5. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Ni ukraden ! Da bi pa delil kaj to pa ne... Si bom ?e zapovnoo Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Da bi pa delil kaj to pa ne... Si bom ?e zapovnoo Ti si itak ?e premlad za to Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Da bi pa delil kaj to pa ne... Si bom ?e zapovnoo ej, pa ti si mladi voznik, 0.0 pa to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 6. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2011 ej, pa ti si mladi voznik, 0.0 pa to strup je v majhnih stekleni?kah Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 strup je v majhnih stekleni?kah Sperma pa v majhnih koli?inah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 strup je v majhnih stekleni?kah pa drek za analizo tudi.... P.S. hecc.... Citiraj
Deeyan Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 pokrov motorja :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 neki strop Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 kaj je to? Arena alianz. Kaj te?jega nima? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 Ajvar za zupana Poljan. Vsa cast. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 V?krat sem ?e vidu areno, znotraj in zunaj, zato vem da se sveti in v treh barvah, sicer je najve?krat bela, samo je pa lahko ?e modra in rde?a, imajo za vsako barvo svoje neonke zmontirane, ?isti ri?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
a_sist Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 jao.. sem upal da bo te?je bil gor zdej na Audi Cupu... Citiraj
daSKAn Napisano 29. julij, 2011 Prijavi Napisano 29. julij, 2011 Me ajvar prehitu, sam sem tudi sam takaj vedel zakaj gre. Me je mikal, da bi ?el gor gledat Barco. Sam jeben ?iht.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.