Z M A J Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 Haha, no da vidmo ?e znajo mazda?i kej logi?no sklepat kok bi jih lahko bilo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 Nisem se pregledal komentarje... sem pa spoznal zgornji trg v Sk. Loki (slascicarna Homan) ... pa Bohinj ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 ?e gremo ?e korak dlje, koliko skupaj je bilo pa Mazd takrat v radiusu 10-15m?? Namig: cesta je oddaljena kakih 30m stran, tako da ?e se je kera mim pelala ne ?teje ?e je blo slikan takrat ko mene ni blo zravn,so vse skupaj 'samo' 4 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 Takrat ni bilo gospe mame doma, tako da bom tudi sam reku da so bile 4! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Takrat ni bilo gospe mame doma, tako da bom tudi sam reku da so bile 4! Prov mata, sam vi2 me ?e tok poznata, da je to ?e goljufanje... Kasneje se je prdru?la ?e fotrova 6-ka z gospo mamo za volanom Je pa vse skregano z logiko: 2 mazda?a, 5 mazd, 6 razli?nih barv Citiraj
Baby Viper Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Je pa vse skregano z logiko: 2 mazda?a, 5 mazd, 6 razli?nih barv Rde?o si premalkrat ?tel Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 Avtopralnica v bertokih, ob avtocesti? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 Kaj bi bilo pa tole, pob?i? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 vanklov pepelnik Hehe, prakti?no, uradno je od ?ikov Muratti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 Zanimiva oblika, le kje so dobili idejo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 Kje je to?Danes zjutraj Jaz pas gledam kdo se mi sprehaja nad hi?o Drugi? pristani dol na pivo haha...?e mojo ?katlico si slikal na dvori??u, zdaj vsaj vidim kako zgleda iz zraka Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 Brez kak?nih dodatnih kilometrov sem ?el iz ?o?tanja proti Kamniku. Med katerima dvema krajema sem vozil, ko sta nastali naslednji 2 fotki? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 fotki sta nastali med ?o?tanjem in Kamnikom. Kaj je za nagrado? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Deeyan Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 Brez kak?nih dodatnih kilometrov sem ?el iz ?o?tanja proti Kamniku. Med katerima dvema krajema sem vozil, ko sta nastali naslednji 2 fotki? a morm bit js tih, al povem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 Hehe, no kdo ve? Tole je moj najljub?i odsek poti proti Kamniku oz. ....., dobro da ne postavljajo tam radarjev, ker rahlo spominja na dirkali??e in je izven naselja, da ne bo pomote. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Hehe, no kdo ve? Tole je moj najljub?i odsek poti proti Kamniku oz. ....., dobro da ne postavljajo tam radarjev, ker rahlo spominja na dirkali??e in je izven naselja, da ne bo pomote. Cesta od mengsa proti kamniku,leva stran polja,desna stran polja Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Tisto je ?ez Menge?ko polje, tole je seveda druga cesta. ?mego a ti pa ve? kje je tale u?ivancijski odsek? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Tisto je ?ez Menge?ko polje, tole je seveda druga cesta. ?mego a ti pa ve? kje je tale u?ivancijski odsek? a je to Proti Gornjemu Gradu al se motim? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Dr?i, da gre proti GG, vpra?anje pa je med katerima naseljema je tale cestni odsek? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Tud men zelo poznana cesta, pa mi trenutno ne pade v bu?o kje to?no je fotkano..druga? zlo lu?na cesta, ampak mal razpokana in neravna.Potem ko zavije proti logarski dolini je pa bol? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Vidim, da pozna? lokacijo, i??emo pa ime kraja. ?mego se zna razjezit in odpeljat na samo lokacijo ter primerjat mojo fotko z dejanskim stanjem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 A je to odsek od Gornjega Grada mal pred Radmirjem? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.