KAALman Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 danes se je 2x zgodilo, da se je pri?gala lu?ka za ABS in hkrati lu?ka ro?ne zavore ro?no zavoro na dnevni bazi uporabljam, saj ima dvori??e padec, danes pa po sprostitvi, je ostala lu?ka za ABS pri?gana, potem sem avto ugasnil in ponovno zagnal, in je bilo vse ok... in to 2x v razmaku cca 2 ur kaj pogledat ? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 danes se je 2x zgodilo, da se je pri?gala lu?ka za ABS in hkrati lu?ka ro?ne zavore ro?no zavoro na dnevni bazi uporabljam, saj ima dvori??e padec, danes pa po sprostitvi, je ostala lu?ka za ABS pri?gana, potem sem avto ugasnil in ponovno zagnal, in je bilo vse ok... in to 2x v razmaku cca 2 ur kaj pogledat ? Nalij zavorno olje, pa nebo ve? svetila lu?ka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 18. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2009 Nalij zavorno olje, pa nebo ve? svetila lu?ka. a ni potem to ponavadi samo lu?ka za ro?no ? namre? meni svetita obe hkrati p/s: trenutno je v.d. ?ena s ta??o nekje na poti, tako da ne morem takoj preveriti... sem dobil podatke o te?avah po telefonu Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 a ni potem to ponavadi samo lu?ka za ro?no ? namre? meni svetita obe hkrati Nalij pol pa naprej, ker abs ima tudi logiko ?e ni olja pol tud ne dela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 A si zrihtou ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 20. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2009 A si zrihtou ? eh... neki drugega je narobe :S dolil olje, pa ?e vedno sveti pa ?e nisem mel ?asa senzorjev preverit, ko pa bom, pa bom itak bremze razdrl, da vidim kake so oblogepa jih bom kar menjal, saj jih dosedaj v 5 letih ?e nisem verjetno te to ni tak stro?ek Citiraj LP KAALman
jures Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 eh... neki drugega je narobe :S dolil olje, pa ?e vedno sveti pa ?e nisem mel ?asa senzorjev preverit, ko pa bom, pa bom itak bremze razdrl, da vidim kake so oblogepa jih bom kar menjal, saj jih dosedaj v 5 letih ?e nisem verjetno te to ni tak stro?ek Ne vem ce ma tvoja senzor za to, ampak vcasih to pomeni tud obrabo bremz....kdaj menjane? Pa a si kako luknjo nabasal da bi se premaknu senzor? To sem jest u p407SW naredu.....ampak je francoz tok pameten da na displayu napise breakpads warn out... bil je pa samo senzor zrukan Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 20. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2009 khm... zadnji levi senzor za ABS... ostali trije majo vrednost 1,37 kOhm, levi zadnji pa med 9 in 10 kOhm jutri potraga za novim... ?e ma kdo doma vi?ka, se priporo?am Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2009 Prijavi Napisano 21. maj, 2009 khm... zadnji levi senzor za ABS... ostali trije majo vrednost 1,37 kOhm, levi zadnji pa med 9 in 10 kOhm jutri potraga za novim... ?e ma kdo doma vi?ka, se priporo?am Sem ti jasnovidno povedal kaj zna bit ? PS. Bom dannyu biznis zjebal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.