Symon Napisano 31. maj, 2009 Prijavi Napisano 31. maj, 2009 Nissan na 4. mestu, Toyota na 3. Ostalo so bili pa itak samo BMWji tako, da je za dva predstavnika japonskih vozil to kar kulturna uvrstitev. Tako, da je samo en zastopal Nissane. Ampak jih je zastopal kvalitetno. Glede na to, da je imel najve? dvobojev (sodniki so prav hoteli, da nekdo naredi napako in je imel ogromno dvobojev!) se je uvrstil super. ?al mi panning fotke od Hexe (Nissana) niso uspele, ?eprav sem na fotoparatatu mislil, da so bile lepe. Japon?ka sta po razglasitvi rezultatov malo zaplesala. Ena najbolj?ih Toyot. PS: Nissan ima cca 260hp (2.0t), Toyota pa okoli 150hp (ne pozabite, da je 1,6!), veliko navora zahvaljujo? trobenticam ter izvrstno podvozje. Zdaj pa ?akam ?e kak?no MX-5 ?e ?e ne RX-7 ali RX-8 na tak?nih tekmovanjih. Prepri?an sem, da bi bili primerni avtomobili. Pa ?e tale je bil na driftu vendar kot obiskovalec. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.