Skoči na vsebino

DA NE BO KDO SPREGLEDAL :)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

v temi "prijave na sre?anje" se ni? dosti ne dogaja...

kak?en poseben razlog za to ? :huh:

al skor noben nima cajta.. :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Tole je pa slab odziv... jaz bi ?tartal iz Mirne pe?i in od tam je do MS ve? kot tri ure vo?nje oz. skoraj 200km in bi se mi skrajno neumno zdelo, da bomo na koncu trije na tem sre?anju.

Zato se tudi nisem prijavil, ker ?akam koliko bo sploh udele?encev. :huh:

33112_1.png

Napisano
:(:unsure: :ne vem:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Malo bolj pozorno preberi za nazaj. Jaz sem mu napisal naj vzame CX-30 bencinarja avtomatika. Še v to polemiko ali G ali X nisem šel. EV je predlagal @Boss.    Fetiš na ročin menjalnik pa izumira, toliko hitreje v mestni vožnji ...
    • Če @bajsi6 pravi, da ima veliko kratkih voženj po mestu, se mu bo obrestoval avtomatski menjalnik.
    • Verjemi, da je blizu čas, ko bodo omejili moči EV-jev. 90% folka ni sposobnega obvladovat teh zmogljivosti in enostavno je trenutek, ko bodo verjetno določili koliko je maks KM/100kg za splošnu uporabo. Za več bo pa treba kakšen dodaten izpit delat al pa tečaj.   Včasih si vedel, da greš kupovat superšportnika al pa hipercar, danes greš pa k Hvundaiu kupit družinski avto EV ven pa nevede prideš s 650KM zverino, da si na cesti nevaren sebi in drugim.
    • Dvorjan, zakaj mu vsiljuješ EV, ko pa je lepo napisal, da bi on kupil benzinarja. In ne avta, ki z njim prevoziš 70 km v enem kosu. Čim se bo odločil, da gre ven iz mesta bi problem. Teh mazd so  pa prodali  enih 14 vsega skupaj. Totalno mimo vse skupaj.  Kot smo rekli, cx30, ročni menjalnik, ki je prava poezija, letnik 2022 gor. Zmaga. 💪
    • Pozdravljeni   Minilo je 5 let od nakupa in počasi bo treba izbrat novo mazdo. Avto ima vse kot je v oglasu. Za člane Foruma je takojšnji 250€ popust.   Mazda Mazda3 X180 GT, letnik:2020,18650 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.