YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Nimam vinjete. Pe? pa te?ko grem.Pa bojim se te, ker bojda si hud kot ?ebula. Zdej se vidi ko ima in kdo nima j..., sej ?e bi se ti ?lo bi lahko po stranskih poteh pri?el nazaj pa bi se ?lepal o avtocesti. ?ebula je huda samo za o?i, kak za??itna o?ala pa si zmagal, jih zrihtam js ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Zdej se vidi ko ima in kdo nima j..., sej ?e bi se ti ?lo bi lahko po stranskih poteh pri?el nazaj pa bi se ?lepal o avtocesti. ?ebula je huda samo za o?i, kak za??itna o?ala pa si zmagal, jih zrihtam js ? Pa bi ti v BTC pri?el kompleten, al bi te tud ?e kaj doma ostalo? Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Pa bi ti v BTC pri?el kompleten, al bi te tud ?e kaj doma ostalo? Komplet brezskrbi, takih ki so tle glasni me NE ustavijo. O glasnosti pa tako na forumu so nekateri prav tuma? glasni, ko pa je treba sre?anje v ?ivo pa se vsi poskrijejo. Glede na to da ima? ?e otroke polnoletne, si med njimi ? PS. prej te lahko peljem ?e krog po LJ obvoznici tako za filing da bo? videl kako se ?leparji po?utimo, pa labija bova vzela sabo, samo se ne bo smel smejat ker se nebo ?e ?lepal na tvoj ra?un ampak na mojega to pa ni sme?no. Pa jest tud ne bo smel, ker vse posvinja. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Komplet brezskrbi, takih ki so tle glasni me NE ustavijo. O glasnosti pa tako na forumu so nekateri prav tuma? glasni, ko pa je treba sre?anje v ?ivo pa se vsi poskrijejo. Glede na to da ima? ?e otroke polnoletne, si med njimi ? YavarYe X6V6, ti si mene ?ist prestra?u. Zdele mi je nekdo na PM povedal, da si ti res mo?an poba in da udari? kot udari smrad iz greznice. Torej s tabo, kot vidim ni ?ale. Ampak vinjeto bi pa jaz od tebe vseeno uzel.Takole se zmenva.Dej ti vinjeto zame lepo kupi, pa jo zapakiraj v kuverto in odnesi v BTC na mazda servis Gama. Tisto kuverto pust na ?alterju in gor napi?i lepo "vinjeta za Lojza". lahko jo da? tud vodji Marjanu Majsu. On je fejst de?ko, pa mi jo bo izro?il, ko...... opa, ne smem povedat kdaj, ker me bo? potem ti kje v zasedi ?akal in spotaknil, da si bom potem jaz lahko gle?enj zvil. Zmenjeno?ehehehehe, komaj ?akam vinjeto.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 YavarYe X6V6, ti si mene ?ist prestra?u. Zdele mi je nekdo na PM povedal, da si ti res mo?an poba in da udari? kot udari smrad iz greznice. Torej s tabo, kot vidim ni ?ale. Ampak vinjeto bi pa jaz od tebe vseeno uzel.Takole se zmenva.Dej ti vinjeto zame lepo kupi, pa jo zapakiraj v kuverto in odnesi v BTC na mazda servis Gama. Tisto kuverto pust na ?alterju in gor napi?i lepo "vinjeta za Lojza". lahko jo da? tud vodji Marjanu Majsu. On je fejst de?ko, pa mi jo bo izro?il, ko...... opa, ne smem povedat kdaj, ker me bo? potem ti kje v zasedi ?akal in spotaknil, da si bom potem jaz lahko gle?enj zvil. Zmenjeno?ehehehehe, komaj ?akam vinjeto.... Standard, osebno al pa ni? 7.6.2009 ob 19:00, Majesa kr pr miru pust je fajn dec s krope doma, ker ?e mu povem za kaj se gre te bo pa on prezra?u. Sicer je pa gama v nedelo zaprta tako da nebo ?lo. Pa ?e to najprej si jo hotu ti prit do mene iskat, zdej pa ?e do lublane ne upa? al kaj ? PS. ?e vedno lahko pride? do mene, bomo pri prevzemu ?e kaj na ro?tilj vrgl ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Standard, osebno al pa ni? 7.6.2009 ob 19:00, Majesa kr pr miru pust je fajn dec s krope doma, ker ?e mu povem za kaj se gre te bo pa on prezra?u. Saj bi pr?u osebno, pa se tebe bojim. Ti kar lepo pust vinjeto tam kot sem reku. Mi bo prav pri?la. Lahko mi prilo?i? ?e 1? zraven da bova ?la z Majsom na kafe. On ni tako hud in mo?an kot ti in se ga ne bojim. S tabo, kot vidim res ni ?e?enj za zobat, ker bojda ima? ti ob?utljiva ?reva in po njih drisko dobi?.Hmmmm,YavarYe X6V6, zakaj bi ti ?e mene rad prtepu? Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Saj bi pr?u osebno, pa se tebe bojim. Ti kar lepo pust vinjeto tam kot sem reku. Mi bo prav pri?la. Lahko mi prilo?i? ?e 1? zraven da bova ?la z Majsom na kafe. On ni tako hud in mo?an kot ti in se ga ne bojim. S tabo, kot vidim res ni ?e?enj za zobat, ker bojda ima? ti ob?utljiva ?reva in po njih drisko dobi?.Hmmmm,YavarYe X6V6, zakaj bi ti ?e mene rad prtepu? Ok... na?eloma se posku?am vzdr?at kakr?nihkoli komentarjev v "gore?ih" temah.... ker nerad prelivam olje na ogenj... Glej Lojz... mazda-si.net smo ena zelo zelo peacefull comunity, katera se, tudi osebno, dru?i ?e ve? let..... vsako prvo nedeljo v mesecu se prijatelji (mazda?i in alfist) dobimo za Gamo v BTCju da kak?no re?emo, kaj pojemo, kaj spijemo...skratka, da se imamo fajn... Mislim da bi lahko bil hvale?en Yavaryu za ponujeno "pomo?"..... verjemi da je namen samo in izklju?no vinjeta.... Mogo?e se na dolenjskem take spore odpravlja s silo... po na?elu kdor prvi pade prav ima...... tuki raje spijemo ?e eno dodatno rundo Pepsija in se imamo fajn naprej... Bottomline...... Ker si o?itno navdu?en Mazda? ?e postal, te vabim(o) na şre?anje v nedeljo... pa konec koncev.... ?e vinjet bo? dobil.... U?ivej pa pridi nas pogledat.... LP David Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 David, lepo si povedu! Ja Lojze, to je tak?no neformalno, prijetno dru?enje, mal se podebatira, mal nazdravi (alkohola ponavad ni), da bi bla pa kak?na ?iv?nost na tak?nih sre?anjih, pa ne pomnim! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Saj bi pr?u osebno, pa se tebe bojim. Ti kar lepo pust vinjeto tam kot sem reku. Mi bo prav pri?la. Lahko mi prilo?i? ?e 1? zraven da bova ?la z Majsom na kafe. On ni tako hud in mo?an kot ti in se ga ne bojim. S tabo, kot vidim res ni ?e?enj za zobat, ker bojda ima? ti ob?utljiva ?reva in po njih drisko dobi?.Hmmmm,YavarYe X6V6, zakaj bi ti ?e mene rad prtepu? U glavnem imam ob?utek da se izogibap prejemu faking vinjete, sem ti ?e praj napisal osebno al pa n?, ker bi res rad videl ?loveka ki mu je 55? te?ko delit na 12 mesecev in se ?lepat. Kje teb ideja da bi se js pretepal, kje sem to omenil, jaz bi samo izpolnil kar sem obljubil, je to narobe ? Lej ?e pa? ne upa? pa? ne bo? dobil kaj ti jaz morem, to odriski in smrdenju bom probal presli?at , samo ko naslednji? to omeni? pa se bo zgodilo nekaj ?esar ne maram in ne delam, pa ni kako nasilno dejanje.Pa ?e za tvojo informacijo(da nebo? v zmoti) moje ?revesje povsem ok, ?e?enj pa NE jem ker mi okus ne ustreza. PS: Pa ni Majs ampak Majes. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Ok... na?eloma se posku?am vzdr?at kakr?nihkoli komentarjev v "gore?ih" temah.... ker nerad prelivam olje na ogenj... Glej Lojz... mazda-si.net smo ena zelo zelo peacefull comunity, katera se, tudi osebno, dru?i ?e ve? let..... vsako prvo nedeljo v mesecu se prijatelji (mazda?i in alfist) dobimo za Gamo v BTCju da kak?no re?emo, kaj pojemo, kaj spijemo...skratka, da se imamo fajn... Mislim da bi lahko bil hvale?en Yavaryu za ponujeno "pomo?"..... verjemi da je namen samo in izklju?no vinjeta.... Mogo?e se na dolenjskem take spore odpravlja s silo... po na?elu kdor prvi pade prav ima...... tuki raje spijemo ?e eno dodatno rundo Pepsija in se imamo fajn naprej...Bottomline...... Ker si o?itno navdu?en Mazda? ?e postal, te vabim(o) na şre?anje v nedeljo... pa konec koncev.... ?e vinjet bo? dobil.... U?ivej pa pridi nas pogledat....LP David Ja ?akte ?akte, to je pa ?ist druga pesem. Zakaj mi pa ajvar tega ne razlo?i? Saj ve da sem nov tukaj. Kako pa naj jaz vem da se vi tradicionalno in prijateljsko nekje zbirate?Ko sem jaz komentiral to svinjarijo z vinjetami, je tle name takoj padlo en kup o?itkov, kot da sem jaz nekomu dol?an donirat AC prevoze. Pol so padale neke bolehne replike, ?e? vozi se po stranskih cestah, ?e no?e? nam pla?evat prevozov, pa prid na parkiri??e zadaj za BTC, da ti bom ?eno poservisiral, pa te bo ?e Majs prezra?il itd...S strani va?ega dolgoletnega kolega Ajvarja je bilo ?utiti sovra?tvo do nas vinjetnih donatorjev in proti meni je za?el sikat (pa ne samo on).Kaj pa naj si druzga mislim, kot da mi grozi? Stavek, da bi se dobila v ?ivo na nekem parkiri??u, nekje zadaj za neko stavbo, da bi mi vse po vrsti poservisiral in prezra?il itd...je kot tako prebran deloval kot gro?nja.?e je blo pa to mi?ljeno kot prijateljsko povabilo na sre?anje, se pa pardoniram. Ampak sli?at ni bilo ravno tako. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Ja tm zravn Gama centra je tradicionalno prvo-nedeljsko zbirali??e mazda?ev! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 samo ko naslednji? to omeni? pa se bo zgodilo nekaj ?esar ne maram in ne delam, pa ni kako nasilno dejanje. Ja evo. In kaj si naj pol ?lovek misli o teb?Kar naprej z ne?im grozi?.No pa povej kaj mi bo? naredu?Vinjeto pa pust tam kjer sem ti predlagal. Dokler bo? grozil, se v ?ivo ne bova dobivala. Ja tm zravn Gama centra je tradicionalno prvo-nedeljsko zbirali??e mazda?ev! In kaj dogaja tam? Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Wohoo, kak?na debata No in kaj zdej, kaj smo ugotovili glede vinjet pa referenduma? Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Wohoo, kak?na debata No in kaj zdej, kaj smo ugotovili glede vinjet pa referenduma? Ni? ne bo. ?e nekaj ?asa bomo nekateri, ki po AC vozimo manj, moral donirat vo?njo po AC tistim, ki AC na veliko uporabljajo.Na? ?as bo pri?el takrat, ko bo neko? pri?lo po?teno satelitsko cestninjenje. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Haha... sem vedel da boste nekateri takole prizadeto sko?ili pokonci in kar naenkrat ste vsi neki borci za po?tenost cestninjenja AC-jev. Sorry, ker mi gre na smeh ne bom ve?. A sploh veste, kaj je po?teno pri AC-jih in njihovo uporabo? Po?teno glede na obrabo in uni?evanje bi bilo edino to, da bi se pla?evalo glede na te?o vozila in na faktor izmerjene obrabe cesti??a glede na osni pritisk. Vse ostalo je BS in totalno nepo?teno, ?e ?e govorimo o po?tenosti. In ko bodo ?leperji pla?evali 40.000krat ve? od osebnih avtomobilov potem bo to po?ten cestninski sistem. No zdaj pa dajmo po?tenost na stran in dajmo ugotovit kak?en je smisel vinjet. Vinjete so (kar sem ?e milijonkrat povedal) le pov?alna letna vstopnica za uporabo AC-jev. Tako kot je pov?alna naro?nina na TV, na telefon, nadomestilo za uporabo cest, zelena karta, obvezno zavarovanje vozila, itd itd... Zakaj so to pov?ali nam je verjetno vsem kristalno jasno, da zato, ker se na teh zadevah ne da izmeriti koliko ne?esa porabimo ampak pla?ujemo pov?al le zato, ker je treba te storitve vzdr?evati in ?e jih uporablja? samo enkrat na leto al pa vsak dan 24 ur na dan je to isti kurc. ?e malo druga?e povem... AC je treba zgraditi in jo financirati pa al se pelje? samo 1x na leto al pa vsak dan. In ?e bi imeli samo take, ki se peljejo samo 1x na leto bi morali vse AC-je sfinancirat iz dr?avnega bud?eta se pravi z denarjem vseh tudi tistih, ki avtov sploh nimajo al pa sploh ne gredo nikoli na AC. A je to po?teno? Ne vem zakaj pa tako zagovarjate ABC? ABC je ?ele bil nepo?ten saj je cel kup uporabnikov lahko uporabljal kar precej?nje kose AC-jev (primer: Dom?ale-Lj, Vodice-Lj, Ivan?na Gorica-Lj, Kranj-Jesenice itd) in jih ni pla?eval, isto?asno so jih pa drugi, ki so prevozili ?elno cestnino normalno pla?ali. ABC je ?ele bil nepo?ten sistem saj je omogo?al enostavno "goljufanje" oz. izmikanje cestninam (izjema je le primorska AC z zaprtim sistemom). Upam, da ne zagovarjate vrnitev ABC-ja iz naslova goljufanja in izmikanja pla?ilu? :ne vem: @Symon: za tvojo informacijo, da ne bo? mislil kolk profitiram od vinjet pa da mi ne bo? slu?ajno nevo??ljiv. (hec, ne zamert ) Od lanskega leta od maja, se pravi tik pred uvedbo vinjet ne ?ivim ve? na Dolenjskem ampak v Ljubljani tako, da za svoje potrebe (vo?nja v slu?bo) AC-jev ne uporabljam ve? (slu?bene vo?nje pa mi je od nekdaj pokrivala firma in mi je vseeno za stro?ke) tako da z vinjeto ni? ne prihranim al pa zelo zelo malo. Sem pa pred tem na ABC-ju vsako leto pustil 800-1000? in ?e bohvedi kolk denarja ?e iz naslova slu?benih vo?enj. V ?estih letih bivanja na dolenjskem je bilo to nekje med 5.000-6.000? in mo?no dvomim, da jih je na tem forumu kdo, ki je pustil DARSU ve? denarja kot jaz (govorim za osebni avto) pa se nikoli nisem prito?eval nad po?tenostjo in nepo?tenostjo pa je verjetno evidentno, da do mene kaj dosti to le ni bilo po?teno napram drugim "zastonjskim" uporabnikom istih odsekov AC-jev. @Lojz: ?e se bo kdaj zgodilo da bodo uvajali sat-cestninjenje (upam da za osebni promet nikoli) upam, da ne bo? prvi v vrsti, ko bo jok kolk mormo denarja dat za sprejemik/oddajnik, kako grd je in ogromen ko bo prilepljen na vetrobranskem steklu in kako draga bo ?ele pol vo?nja po AC-jih. In to zaradi dana?njih kur?evih 8? na mesec kolikor te stane letna vinjeta (od 1.julija 2009). Oh ja... kaj misli? Lojz, ?e si se ?e vpra?al, kdo je zdaj tukaj Slovencelj? Pa brez zamere, to je samo moje razmi?ljanje, ?e se kdo strinja Ok, ?e se pa ne pa tudi v redu, saj ima vsak lahko svoje mnenje in svoj prav... Bravo Bravo se podpi?em pod to Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 No pa smo spet tam kjer smo za?eli.... glej Lojz.... to kar ti pelje?, ni ve? po nobeni formuli konstruktivna debata.... iskreno... je kilometre dale? od konstruktivne debate.... V prvi fazi sploh ne da? mo?nosti drugega mnenja... ampak veselo ponovlja? eno in isto frazo...in se dr?i? za tisto eno utemeljeno dejstvo kot ?ebelica Maja cvetke na travniku.... Kolegi so ti na ve? na?inov posku?ali razlo?it in argumentirat prednosti/slabosti vinjetnega sistema oziroma sistema ABC... ti pa vneto vztraja? pri eni in isti stvari! Obesil si se na dejstvo da se vsi, oziroma ve?ina "?lepamo" na voznike kot si ti.... torej tiste ki avto uporabljajo precej manj od ve?ine nas tukaj. Mogo?e bi bilo res bolj?e, ?e bi vsak post, vklju?no s tem, vsaj 2krat prebral preden v exploziji negativnega afekta zbruha? vso jezo na "tablo"... Resno ti polagam na srce, da tak na?in debate ni zdrav... ne za tvoje ?ivce, ne za na?e.... PeaceOut David P.S. ?e enkrat... pridi v nedeljo na pija?o z nami.... bo pogovor precej bolj?e stekel kot tukaj... pa ?e vinjeto bo? dobil.... Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 No pa smo spet tam kjer smo za?eli.... glej Lojz.... to kar ti pelje?, ni ve? po nobeni formuli konstruktivna debata.... iskreno... je kilometre dale? od konstruktivne debate.... V prvi fazi sploh ne da? mo?nosti drugega mnenja... ampak veselo ponovlja? eno in isto frazo...in se dr?i? za tisto eno utemeljeno dejstvo kot ?ebelica Maja cvetke na travniku....Kolegi so ti na ve? na?inov posku?ali razlo?it in argumentirat prednosti/slabosti vinjetnega sistema oziroma sistema ABC... ti pa vneto vztraja? pri eni in isti stvari! Obesil si se na dejstvo da se vsi, oziroma ve?ina "?lepamo" na voznike kot si ti.... torej tiste ki avto uporabljajo precej manj od ve?ine nas tukaj. Mogo?e bi bilo res bolj?e, ?e bi vsak post, vklju?no s tem, vsaj 2krat prebral preden v exploziji negativnega afekta zbruha? vso jezo na "tablo"... Resno ti polagam na srce, da tak na?in debate ni zdrav... ne za tvoje ?ivce, ne za na?e....PeaceOut David P.S. ?e enkrat... pridi v nedeljo na pija?o z nami.... bo pogovor precej bolj?e stekel kot tukaj... pa ?e vinjeto bo? dobil.... Hvala za povabilo, ampak ne.V teh nekaj postih sem spoznal, da ste tukaj pa? selekcionirana dru??ina, ki druga?e misle?ih od vas ne prenesete in ne marate. Jaz sem samo zagovarjal svoj prav, tako kot ste svoj prav zagovarjali vi. Ampak vi ste v ?tevil?ni premo?i in va? prav je po va?em mnenju za vas argument, ker uporabljate argument mo?i, moj prav pa je za vas provokacija. In zato ste me v naprej izlo?ili. Debate kjer se vsi z vsem strinjate so brezvezne. Tukaj je pa? enopartijski re?im.In ?e je Ajvar res administrator si je ?e privo??il nekaj kar si nebi smel. Javno objavlja osebne podatke. Takim ljudem pa jaz ne zaupam.?ivjo! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Zaj si pa ?el ?e v drugo skrajnost in agresilo izara?a? predvsem ti. Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Ja evo. In kaj si naj pol ?lovek misli o teb?Kar naprej z ne?im grozi?.No pa povej kaj mi bo? naredu?Vinjeto pa pust tam kjer sem ti predlagal. Dokler bo? grozil, se v ?ivo ne bova dobivala.In kaj dogaja tam? Lej ti povem kaj bom naredu ker mi gre? na jetra ker si glasen(za brezveze) te lahko enostavno ..... z foruma, samo te ne bom ker se tega izogibam ?e se malo zanormalizira? ok ?Ok naj bo p o tvoje da grozim ?eprav nisem nasilen nisemmniti nikoli bil. :ne vem: Vinjete NEBOM nikjer pu??al ker bomo organizirali tako predajo da bodo vsi prisotni ploskali ker sem tak nasilen dobrotnik(po tvoje). Lej ?e se me boji? ti povem nekaj podatkov v vi?ino imam meter + pi?kot, te?a je prevelika na ra?un vampa, mo?gani so se mi skisali, motorika je tam tam da sploh lahko hodim, logika je 1A, to je pa tud vse, da te ne bo preve? strah. nimam niti ju?nih korenin(se opravi?ujem ostalim), tako da nasilje resni?no odpade, lahko pa malo podebatiramo ob kakem zelenem alo pa , mejbi ?e kaka hrana pade poleg.Te je manj strah ?Pride? ? Za sre?anaj ima? pa temo med sre?anji in sicer pod naslovom SRE?ANJA V LJUBLJANI, vsako prvo nedeljo v mesecu, pa si preber kaj dogaja. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 In ?e je Ajvar res administrator si je ?e privo??il nekaj kar si nebi smel. Javno objavlja osebne podatke. Takim ljudem pa jaz ne zaupam.?ivjo! Aaam... ok.. da te takoj popravim.... nobenih osebnih podatkov ni.... IP naslov je javen podatek... prav tako lastnik IP-ja, ?e posebej ?e je to podjetje... In Lojz... nehaj se ?e jezit... mam ob?utek da se po?asi smili? ?e samemu sebi! Evo... Yavarye ti prinese vinjeto.... jaz ti prinesem hanzaplast-aka flaj?tr?ek.... pri otrocih z manjvrednostnim kompleksom to pomaga.... Center pozornosti.pres Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Hvala za povabilo, ampak ne.V teh nekaj postih sem spoznal, da ste tukaj pa? selekcionirana dru??ina, ki druga?e misle?ih od vas ne prenesete in ne marate. Jaz sem samo zagovarjal svoj prav, tako kot ste svoj prav zagovarjali vi. Ampak vi ste v ?tevil?ni premo?i in va? prav je po va?em mnenju za vas argument, ker uporabljate argument mo?i, moj prav pa je za vas provokacija. In zato ste me v naprej izlo?ili. Debate kjer se vsi z vsem strinjate so brezvezne. Tukaj je pa? enopartijski re?im.In ?e je Ajvar res administrator si je ?e privo??il nekaj kar si nebi smel. Javno objavlja osebne podatke. Takim ljudem pa jaz ne zaupam.?ivjo! Lej js bi ti predvsem rad PODARIL vinjeto in mogo?e prepri?al da le ni tako hudo narobe tale vinjetni sistem, gre?im ? Lahko pa se dobiva na ROCK OTO?CU pa ti jo stisnem v roko ?JA sej vem na rok oto?ec hodi? ziher si ?e dojen?ek pa to, pa ne se ne me?em po blatu ampak fotografirami in u?ivam v muziki. Aja ker je zaklenjeno lahko na zs sporo?i?. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 nimam niti ju?nih korenin(se opravi?ujem ostalim), tako da nasilje resni?no odpade, a ce mas juzne korenine si avtomatsko nasilen al kako hecno, v nemciji imajo tud predstavo, da so slovenci barbari (ker je to za njih pac jug)stereotipi sux mejbi ?e kaka hrana pade polegkaj zdaj mejbi al zagotovo? mejbi ni nc...od mejbija se noben ni bil sit It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Glede na to, da sem jaz odprl to temo in je za?la v ?isto slepo ulico jo lahko zaradi mene zaprete.......... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. junij, 2009 Glede na to, da sem jaz odprl to temo in je za?la v ?isto slepo ulico jo lahko zaradi mene zaprete.......... dost vas mam, gob?ne?i... ?e se ne veste lepo pogovarjat... neverjetno no kdaj boste ?e enkrat razumeli, da na to, ali bojo in kake bojo vinjete, mi vozniki NIMAMO VPLIVA v na?i prelepi dr?avici, raje dajmo skupaj kaj spit, kot pa da se kregamo o ?lepanju tako ali druga?e topic closed LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo