Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Se mi danes nasproti pripeljeta en za drugim Fiat Multipla in Nissan Juke.   Moram priznati, da je Fiat lepši... Drugače pa mislim, glede na to, kakšni grdavši so zdaj po cesti, da bo čez par let Multipla prava lepotica.
    • Ne obsojam nikogar, ampak če se za 27 km drugega tira potrtebuje 10 let - pa kaj to delajo upokojenci s krampi in lopatami? Ker če se lotijo s stroji, bi moralo biti končano v 27ih mesecih. V takem obdobju pa inflacija še nima tako hudega vpliva...   Pa tudi drugi projekti, ki se omenjajo - velikokrat se vprašam, če doma tudi tako delajo kakšne "projekte"...
    • Se mi je nedavno zgodila zelo zanimiva izkušnja s starejšo žensko, ki sem jo spoznal v baru. Izgledala je naravnost zapeljivo za 62-letnico. Nekoliko preveč je sicer pila med najinim klepetanjem in kaj kmalu me je vprašala ali sem že kdaj imel izkušnjo z "dvojnim športnim" - z materjo in hčerko. Sem ji odgovoril, da ne, sicer pa, da me lahko ona prepriča v to. Gospa je zvrnila še zadnji kozarček, si obrisala usta in me pogledala direktno v oči:  - "Danes je tvoj srečni dan".   In tako sva se odpravila k njej domov. Odprla je vhodna vrata, prižgala luči in zakričala proti stopnišču:  - "Mama, si še budna?"
    • Pa inflacija se lahko zelo spreminja od razpisa, do recimo druge polovice izvedbe projekta. Ne zagovarjam nikogar, ampak določene zadeve so pač realno take. Pred 10 leti namreč ne veš, da bo nekdo zaustavil svet zaradi neke bolezni in da bo to vplivalo na dogajanje po tem.
    • Važn, da uživata. 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.