SpEkTr Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Napisano 5. junij, 2009 Evo, treba bo tole te?avico odpravit. SImptomi: Ko pritisnem za zaklep na daljincu, se prednja desna vrata ne zaklenejo. Ko pritisnem gumb za zaklepanje ?e enkrat, se tudi prednja desna vrata zaklenejo. Bil je na IDS testerju, ki ni pokazal ni? konkretnega. Nenazadnje naj bi menjali kar cel komplet z motor?kom. Pravkar sem klical k avtoelektriki 'Radej v ?abnico, kjer mi je prijazen gospod dejal, da je za te simptome kriv modul za krmiljenje motor?ka. Mene zanima, ali je ta modul v kompletu (skupaj) z motor?kom al kako? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Napisano 5. junij, 2009 Prvo ne poznam kako je narejen sistem zaklepanja pri M6 Samo rekel bi, da je ta modul nekje posebej in ni v vratih. Mogo?e kje pod armaturo, v bli?ini kak?nih varovalk, .... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Napisano 5. junij, 2009 Na desni strani pri sovoznikovih nogah je, ker se tam sli?i ?klocanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 5. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2009 Aja, potem ni tako, da ma vsak motor?ek svoj modul, in je to kao v kompletu skupaj? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2009 Prijavi Napisano 5. junij, 2009 Aja, potem ni tako, da ma vsak motor?ek svoj modul, in je to kao v kompletu skupaj? Kaj prodajajo na servisih folku te "module" to je navadn nateg, to je pa? poseben rele ki to dela in to je to nobene znanosti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 5. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2009 Kaj prodajajo na servisih folku te "module" to je navadn nateg, to je pa? poseben rele ki to dela in to je to nobene znanosti. Dobro, spet nekaj novega vem. Hvala! Citiraj
SpEkTr Napisano 11. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2010 Evo na? forumski majster se je ponovno izkazal. Kot ?e n-krat. Te?ava z zaklepanjem vrat je re?ena, samo servisem se na?eloma niti ne da takih napak iskati in raj?i zamenjajo celoten motor?ek za vrata...wtf.. V glavnem, na konektorju motor?ka je bil skrivljen jezi?ek (kontakt) in seveda, mo?ki konektor ni mel stika potem...Tisti ?alabajzer, ki je menjal stransko ?ipo je bil o?itno res ?alabajzer.. Skratka zaklepanje dela sedaj b.p.! Thx Bo?tjan! :-) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.