Don Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 Za kaj se pa gre, pa kr naj sam pove! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 Najprej premik teme v kr neki.... Pol pa back to basics..... Fiat Driver? Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 8. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 Najprej premik teme v kr neki....Pol pa back to basics..... Fiat Driver? Se opravi?ujem... Sm bil sigurn da sm v "Krneki" . Se vid da sm totalno ?okiran. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 N? skrbet... bodo admini premaknili temo.... Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 kdo je zdej tu izdajalec-ti ki si me za?pecal Ve? kaj ,tale modra strela mene ?ist lepo pripelje od A do B zato je to trenutno najbol?i avto! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 8. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 kdo je zdej tu izdajalec-ti ki si me za?pecal Ve? kaj ,tale modra strela mene ?ist lepo pripelje od A do B zato je to trenutno najbol?i avto! Madona ... pazi da ne bo ?e zagrmelo! Sej ne re?em. Fleten avto, samo ti mazda bolj pristaja! P.S. da je pa tolk cajta trajalo da sm pogruntal da si ti, je krivo pa to, da si nisi pel zoom zoom zooooom med vo?njo kot sicer po navadi ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 jaaaaaaaaaaaaa in kaj je to?????????????? Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 kaj kaj je tooo!!!! Misli? ker avto? Grande punto Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 jaaaaaaaaaaaaa in kaj je to?????????????? to je drkanjeskoda, ker nimamo se zensko varianto smajlija na forumu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 wtf Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Za kaj se pa gre, pa kr naj sam pove! Se pardoniram, ampak mislim, da bo ta tema zaklenjena. Tak?ene osebne teme so namre? brezvezne in provokativne. Tako drugi pravjo. Ne jaz. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Se pardoniram, ampak mislim, da bo ta tema zaklenjena. Tak?ene osebne teme so namre? brezvezne in provokativne. Tako drugi pravjo. Ne jaz. A ti i??e? al, se nam vsem samo zdi ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: ti si ze najdu BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ti pa se isces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Kdor i??e, ta najde,..baje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Na svetovnih spletih so se nasle prve vohunske fotografije, dolgo ga je skrival, a ni mogel ubezati.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 jures, ce podrobno gledas sta dva...en novi en stari... fiat mafia na parkingu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Se pardoniram, ampak mislim, da bo ta tema zaklenjena. Tak?ene osebne teme so namre? brezvezne in provokativne. Tako drugi pravjo. Ne jaz. jaooo dej se vsaj mal nasmej no pa pozabi tisto temo ki je bila in posku?aj se malo bol na neprovokativni na?in me?at jures, ce podrobno gledas sta dva...en novi en stari...fiat mafia na parkingu hehe tist je na sosednem parkingu!! sam ej ne vem kako nej se zagovarjam dej ste me dobl paparaci pokvarjeni Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 sam ej ne vem kako nej se zagovarjam dej ste me dobl paparaci pokvarjeni zagovarjat se ne mores, lahko se pa odkupis in sicer da me povabis v meka ali pa na horsa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 zagovarjat se ne mores, lahko se pa odkupis in sicer da me povabis v meka ali pa na horsa HMMM mo?e!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 La?naaaaaa Jest bi tut horsa, ja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Da vam malo sline pocedim, ravnokar pri?el iz ?tajerskega kebaba Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 10. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2009 Da vam malo sline pocedim, ravnokar pri?el iz ?tajerskega kebaba to je isto kot bi reku "prisel iz turske kranjske klobase" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 10. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2009 to je isto kot bi reku "prisel iz turske kranjske klobase" LOL Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.