PeW Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 No tko pa sem jast v?eraj zrihtal mojo mazdico ni lih nevem kaj ampak nekaj je letvico kjer je znak od Mazde sem pobarval v ?rno!!! Saj znak od mazde je sedaj bolj razviden pa ?e okvirja od tablice sem se re?il Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 fino! Upam da si po?mirglal crom dol ker druga?e sledi lu??enje barve(preverjeno) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 9. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 fino!Upam da si po?mirglal crom dol ker druga?e sledi lu??enje barve(preverjeno) sem ga sam malo z brus papirjem razravsal tako da se bo barva lep?e primla Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 9. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 No tko pa sem jast v?eraj zrihtal mojo mazdico ni lih nevem kaj ampak nekaj je letvico kjer je znak od Mazde sem pobarval v ?rno!!! Saj znak od mazde je sedaj bolj razviden pa ?e okvirja od tablice sem se re?il Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 10. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2009 Zgleda lepo, pa me zanima katero barvo si uparabil, ali je navadna pa lak ?ez al kak?na posebna barva? Pa kje se da to dobit P.S. nek je treba za?et, ane Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 10. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2009 Zgleda lepo, pa me zanima katero barvo si uparabil, ali je navadna pa lak ?ez al kak?na posebna barva? Pa kje se da to dobit P.S. nek je treba za?et, ane ma navaden ?rn sprej je!!! nobenga laka nisem uporabil!!! zaenkrat se ?e ne lu??i!! edin me skrbijo kamen?ki od spredaj voze?ih vozil kroma nisem zdrsal dol tko da pravjo da se bo za?elo lu??it sem ga mal podrsal z brus papirjem tko da se barva bolje prime!!! ja nekje treba za?net pa tudi ?e je to izy styling hehe! ?e se bo za?elo lu??it pol pa bom dal fotru bo nesu na primorje in bojo tam profiji pobarvali:D Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2009 ma navaden ?rn sprej je!!! nobenga laka nisem uporabil!!! zaenkrat se ?e ne lu??i!! edin me skrbijo kamen?ki od spredaj voze?ih vozil kroma nisem zdrsal dol tko da pravjo da se bo za?elo lu??it sem ga mal podrsal z brus papirjem tko da se barva bolje prime!!! ja nekje treba za?net pa tudi ?e je to izy styling hehe! ?e se bo za?elo lu??it pol pa bom dal fotru bo nesu na primorje in bojo tam profiji pobarvali:D A k bo? ??ensko tud napol nategnil pol pa jo dal fotru da jo pelje na ?iht in jo bodo sodelavci do konca in orng nategnl? Pa narod, dejte za?et druga?e razmi?ljat lotite se enega dela in ga 1X naredite orng in do konca, ker druga?e imate 2X ali ve?krat delo in nepotrebne stro?ke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 10. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. junij, 2009 A k bo? ??ensko tud napol nategnil pol pa jo dal fotru da jo pelje na ?iht in jo bodo sodelavci do konca in orng nategnl? Pa narod, dejte za?et druga?e razmi?ljat lotite se enega dela in ga 1X naredite orng in do konca, ker druga?e imate 2X ali ve?krat delo in nepotrebne stro?ke. ma zaenkrat se ne lu??i!!! to sem pa sam doma pobarval!! in ?e dam na primorje barvat mi zastonj pobarvajo!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.