PeW Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 a mi zna kdo svetovat kako naj to lu? zrihtam da nebo ve? prihajala vlaga v lu???? lu? sem ?e snel dol z vezne stene pa sem jo okoli in okoli zasilikoniral pa vseno pu??a pa kjer je bila ena poka na zadnji strani lu?i sem jo tudi z silikonom namazal pa vseno pu??a ma kdu kak?en nasvet??? sicer pa je to lu? od mazde 323f BJ letnik 2000! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 a mi zna kdo svetovat kako naj to lu? zrihtam da nebo ve? prihajala vlaga v lu???? lu? sem ?e snel dol z vezne stene pa sem jo okoli in okoli zasilikoniral pa vseno pu??a pa kjer je bila ena poka na zadnji strani lu?i sem jo tudi z silikonom namazal pa vseno pu??a ma kdu kak?en nasvet??? sicer pa je to lu? od mazde 323f BJ letnik 2000! ?e si lampo preve? zadihtal potem bo vlaga VEDNO noter, prewvwri kako je z "zra?nikom". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 9. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 ?e si lampo preve? zadihtal potem bo vlaga VEDNO noter, prewvwri kako je z "zra?nikom". sem vlago spravil ven!! pa? kjer da? ?arnico notr sem z su?ilnikom za lase posu?il vlago, ter kjer je ostala lu?ica vode sem z svedrom premera 4mm zvrtal luknjo ter spravil vodo ven!!! ta postopek sem naredil ?e 4x ampak ?e zmeraj je vlaga noter!!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.