LooK Napisano 9. marec, 2005 Prijavi Napisano 9. marec, 2005 Predvsem me zanima za malo starej?e modele, ker bi si rad na?el enega serviserja, h kateremu bi vedno vozil svojo mazdo. Ta sedaj je ve? ali manj ves ?as zaseden, bi pa moral nujno peljati svojo mazdo na popravilo pa tudi tako na splo?no me zanima. V mislih imam predvsem neuradne servise, saj za 10let star avto se ne izpla?a hodit na uradne,ki v bistvu naredijo isto za ve? $$ Za vse informacije vam bom hvale?en LP Citiraj
apcih Napisano 9. marec, 2005 Prijavi Napisano 9. marec, 2005 jah nimam glih stare in ne mlade mazde, je letnik 97. z mojimi servisi je tko, da olje in filtra menam sam, kupim original filter, in tesnilo ?epa, pol pa doma zamenjam. za ve?je servise, kokr je na 90 tiso? pa dam na servis zamenat jermena, pa ventile za pogledat in na ra?unalnik ga dam prklu?t. kr je ostalga, ti vse pi?e v servisni kni?ci kaj naredit, tko da ?e si malo ali veliko mehanika, lahko sam veliko naredi?, seveda je pa dobro imeti avto dvigalo ali vsaj kanal. k tem spada tudi nekaj ordja. tako delam jaz, kako vi, boste ?e povedal. lep pozdav Toma? Citiraj
Zlatko Napisano 10. marec, 2005 Prijavi Napisano 10. marec, 2005 z mojimi servisi je tko, da olje in filtra menam sam, kupim original filter, in tesnilo ?epa, pol pa doma zamenjam.Kaj pa naredi? z odpadnim oljem? Citiraj
KAALman Napisano 10. marec, 2005 Prijavi Napisano 10. marec, 2005 ko pobirajo nevarne odpadke, jim tja odpeljem Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2005 Prijavi Napisano 10. marec, 2005 Zapeljem v doma?o gar?o naredim servis(mali ali veliki)odpeljem iz gara?e in se vozim do naslednjega servisa. Olje pa zbiram v 200l sodi in ga 1X letno odpeljem k fotru v slu?bo od kjer ga potem odpelje ekoil, ali pa ga pridejo celo iskat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Zlatko Napisano 10. marec, 2005 Prijavi Napisano 10. marec, 2005 ko pobirajo nevarne odpadke, jim tja odpeljem Pohvalno! Lepo, da skrbi? za okolje. Citiraj
LooK Napisano 10. marec, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2005 Hehe..No svaka vam ?ast,da sami po?nete ve?ino stvari na svoji mazdi Sam kaj pa kadar se vam kaj pokvari, karkoli, pa predvsem tisti, ki nimate domate dvigalke (kot tudi jaz ne)..Kam pa potem odpeljete? Aja zanima me predvsem servisi v Ljubljani, kjer tudi sam ?ivim in bi res rad na?el enega v redu pa ne predragega serviserja. Sigurno je tu kdo, ki pozna kak?nega..Ker bi resni?no ?imprej rad zrihtal avto in bom zelo hvale?en za kak?no informacijo LP Citiraj
torstorm Napisano 10. marec, 2005 Prijavi Napisano 10. marec, 2005 servis imam v gara?i, delam vse sam. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
LooK Napisano 11. marec, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2005 Ah dajte no, verjamem da je kar nekaj sam svoj mojster variant tu na forumu, samo da pa niti en ne vozi nikamor mazde, pa ne verjamem. Ali je pa to skrivnost kam? Res..ker bi resni?no rad ?imprej odpeljal na popravt,ker se mi enostavno ni ve? u?itek vozit..Kakr?nkoli info..Please Citiraj
LabiGT Napisano 12. marec, 2005 Prijavi Napisano 12. marec, 2005 Jaz peljem na Gama center. To je uradni servis, so pa res v redu. (Do zdaj brez pripomb). Mogoce se tud z njimi da kaj zment ? Lahko probas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LooK Napisano 12. marec, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2005 Hvala, sej za tam vem, pa sem ?e enkrat bil, pa so v redu, samo mora? vedeti, da jaz nimam mazde6 , pa se mi za tok str avto ne spla?a dajat tudi po dvakrat ve? za prakti?no isto delo.. Citiraj
DonFilipo Napisano 23. marec, 2005 Prijavi Napisano 23. marec, 2005 GammaCenter BTC, Ljubljana. Hitri so, niso dragi (tudi niso ne vem koliko poceni, ampak se da zmenit), vedno ti uzamejo avto, najvec cakas en dan, profesionalni, ful se razumejo v avte (za vsak tip avta imajo glavnega inzinirja ki je za to solan), vcasih ti ga operejo... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
tiktak Napisano 23. marec, 2005 Prijavi Napisano 23. marec, 2005 jaz jo vozim na gama center v ljubljano.druga?e sem na obali.so solidni,pa tudi nadomestni avto mi dajo.Sam se mora? prej zmenit za nadomestni avto. Tudi v garanciji so vse porihtali. Citiraj
MalaMazda Napisano 28. marec, 2005 Prijavi Napisano 28. marec, 2005 ...GammaCenter - so kvalitetni, cenovno ugodni, hitri pa ?e je potrebno in nuja kak?ni pun?ki lu?ko zamenjajo tudi ob nedeljah ...druga?e pa o?i redni serviser ...ja res ni hudega ne meni ne mazdici Citiraj
LabiGT Napisano 28. marec, 2005 Prijavi Napisano 28. marec, 2005 ...druga?e pa o?i redni serviser ...ja res ni hudega ne meni ne mazdici a sem lahko tvoj prijatelj? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFilipo Napisano 29. marec, 2005 Prijavi Napisano 29. marec, 2005 a sem lahko tvoj prijatelj? Labi to je avto forum, a ne zmenek forum Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
LabiGT Napisano 29. marec, 2005 Prijavi Napisano 29. marec, 2005 Labi to je avto forum, a ne zmenek forum Mas prav..... ji bom poslal PM pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Cyb3r Napisano 3. april, 2005 Prijavi Napisano 3. april, 2005 Vse servise (razen zadnjega) so opravili na Mazda servisu Kr?i?nik v Zagorju. Edino na zadnjem servisu je bila v Velenju pri AS Skorn?ek. Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com
mlubej Napisano 5. april, 2005 Prijavi Napisano 5. april, 2005 Mene pa zanima, ?e je kdo iz okolice Maribora ali iz Maribora. Pa ne mi re?t za ?erbineka, ker na uradni servis ne bom peljal, nikoli nisem razen avta, ki je bil ?e v garanciji. Sem mnenja, da razni doma?i mojstri znajo dobro po?timat zadeve, samo poiskat jih je treba, pa ?e ima kdo kako prijetno izku?njo, kar na plano... Lp Citiraj BASKETSIM
vuk Napisano 5. april, 2005 Prijavi Napisano 5. april, 2005 Ne ?erbineka ti res ne bomo priporo?ali;?e prave ?arnice za rikverc lu? za Premacy-ja mi ne znajo prodat;Skorn?ek mi jo bo recimo poslal po po?ti-zastonj. Vpra?aj Igorja (Ignaca na tvoji strani)-on je mel prej Mazdo, njegov brat je tud Mazda frik,kam sta vozla na servise. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.