PeW Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2009 Lep pozdrav!! kot vsi drugi sem se tudi jaz odlo?il malo zrihtat mojo mazdico nisem se lih potil ampak rezultati pa so le vidni na za?etku sem lu? oblimal z avtoli?arskim selotejpom da sem jo za??itil pred trdilcem... iz poliestra sem naredil letvice za lu?i!!! malo poliestra, trdilca in dobil podlogo za kit!!! nato sem obrezal, pokital ter orbusil in tako ?e 2x naredil dokler niso vse luknjice zginile!!! in sevede na koncu pobarval Nana?anje poliestra in trdilca(podlaga za kit)tako je zgledalo na za?etkuosnovna oblikaNana?anje kita2. roka kitabru?enje 3. roke kitaletvica pred barvanjemletvica po barvanju1.liga so rekli Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2009 kaj pa pravijo policaji Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2009 kaj pa pravijo policaji Kdo pa je to lepo!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2009 Kdo pa je to to je skor isto kot tist ko ma bobi doma, ko vidi kaksno sliko ma bobi v avatarju, sam manj bolece Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 18. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2009 kaj pa pravijo policaji zaenkrat se naj se dr?ijo ?im dale? od mene ?e bi-xenonke pa sm zmagu Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 19. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. junij, 2009 Dobro si tole naredil Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 19. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. junij, 2009 Dobro si tole naredil ja meni zgleda prou hard!!! lej prvi? sem delal s poliestrom tko da za prvi? je odli?no Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 19. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. junij, 2009 ?estitke za trud. Polcaji pa itak ne bojo dojel, ker je tko minimalna laj?tica! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 19. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. junij, 2009 ?estitke za trud. Polcaji pa itak ne bojo dojel, ker je tko minimalna laj?tica! hvala!! ma mene policaji in mestni redarji nimajo kaj preve? radi Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 Ti tud verjetno (posledi?no) njih ne, ampak s telim neb smel bit te?av! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 20. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 Ti tud verjetno (posledi?no) njih ne, ampak s telim neb smel bit te?av! ja upam da nebom mel te?ave!!!! ker to vidim da ma dost folka na svoji avtih!!! sam najbr? majo papirje za tiste letvice ker so tovarni?ko narejene!! moje pa so doma?e izdelave Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 20. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 ja upam da nebom mel te?ave!!!! ker to vidim da ma dost folka na svoji avtih!!! sam najbr? majo papirje za tiste letvice ker so tovarni?ko narejene!! moje pa so doma?e izdelave a ti misli?,da ima folk za vse namontirano gor papirje? ...sej ne ?ivimo v kaki skandinavski dr?avi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 20. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 a ti misli?,da ima folk za vse namontirano gor papirje? ...sej ne ?ivimo v kaki skandinavski dr?avi. ma sej me niti ne briga!!!!! zdej ?e lu? moram zamenjat in pol dam xenon kit notr!!!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Ampak vidi?, za "doma?i" ksenon te pa znajo mili?niki zahaklat so total alergi?ni na te zadevce! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 23. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2009 Ampak vidi?, za "doma?i" ksenon te pa znajo mili?niki zahaklat so total alergi?ni na te zadevce! ja vrjamm!! ma saj jst am H4!!! in xenon kit H4 je avtomatcko bi-xenon!!! in montiru bom ?e pranje ?arometov!! nevem ?e ali samo provizori?no montiru ali bi zares zrihtal da bi ?pricalo!!! ?e bi zrihtal za spiranje bi naredil tako da bi potegnu majhno cevko iz pranja vetrobranskega stekla!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Majstr, a bi ti lahko dal gor manj?e slike, recimo v 1024X768 pik ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 24. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Majstr, a bi ti lahko dal gor manj?e slike, recimo v 1024X768 pik ? vse se da ?e se ?e:) se opravi?ujem!! sem slikal z digitalcem!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2009 Huhu, zdej si me pa zrajcu, ko zaklju?im z ispiti bom tud jaz naredil letvice Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2009 Huhu, zdej si me pa zrajcu, ko zaklju?im z ispiti bom tud jaz naredil letvice mogo?e ti tole kj prov pride http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3327&st=0 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 25. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2009 mogo?e ti tole kj prov pride http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3327&st=0 hvala!!! va?no da sem zrihtal letvice!!sedaj ?akam samo ?e sprednji desni ?aromet!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2009 mogo?e ti tole kj prov pride http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3327&st=0 Ja bi prov pr?lo, ?e bi ble rde?e barve... hehe hec sem si pogledal ?e neki ?asa nazaj zanima me edinole za kam sta 2 manj?a kosa od tega 4 delnega kompleta Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2009 no sej to je za BA model mi?ljeno!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 26. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2009 no sej to je za BA model mi?ljeno!! ja sej sm pol pogruntal!!!! sam hvala ker si mi povedal za postopek!!! frend mi je svetoval naj naredim drugi? z tkanih vlaken!!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.