Gustav Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Napisano 22. junij, 2009 ?isto po nesre?i sem naletel na tolo Mazdo 6: http://www.jdpower.com/autos/car-photos/en...zda&model=6 vpra?anje: a se to pri nas ne prodaja? Ker mo?no dvomim, da ?e bi se, da ?e ne bi nobene videl na cesti.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Napisano 22. junij, 2009 O?itno je mal Amerikanizirana! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Napisano 23. junij, 2009 To je nov ?estka, ki se v ameriki prodaja v taki obliki... men je zadaj celo mal lep?a od evropske sam vse ostalo pa Citiraj
jures Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Napisano 23. junij, 2009 ?????????????????? ???????????????????? B A R A B E! Sam verjetno Fordov V6?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Napisano 23. junij, 2009 ?????????????????? ???????????????????? B A R A B E! Sam verjetno Fordov V6?? Pa kaj oni imajo 3.0 V6 ?e v "starih" ?estkah, pa NI fordov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Napisano 23. junij, 2009 Pa kaj oni imajo 3.0 V6 ?e v "starih" ?estkah, pa NI fordov. pa ?etudi je Fordov, je 3.0 V6 Citiraj LP KAALman
T&U Napisano 3. julij, 2009 Prijavi Napisano 3. julij, 2009 Ja to sem tudi jaz ?e gledal. Ma pa 3.7l V6 z 272 KM. Cena za top opremljeno V6 je pa 29.200 $. Zdej pa lahko re?emo, da so mal priviligirani oz. Zakaj zaboga ne ?ivimo v ameriki. Pol bi vsi vozli V6. Citiraj Se ?lepava dva na enega (nick name)
Tich Napisano 3. julij, 2009 Prijavi Napisano 3. julij, 2009 sej ni va?n ?igav je V6... ?e v starih cajtih je mel Ford Probe enak V6 - KL motor. In kak?na je situacija danes? Fordov V6 ne zdr?i niti svoje mo?i in odpove pri dolo?enih kilometrih. Potem dajo vsi notr mazdin V6, ki je identi?en - voila! Dela super, in celo - dela do cca 300 konjev (turbo, itd...) V ?em je fora? Isti na?rti - ampak fora je v kvaliteti izdelave - tolerance, kvaliteta materiala, toplotne obdelave, za??ite...itd... Enako je pri menjalnikih (ford - mazda). Citiraj
JernejL Napisano 5. julij, 2009 Prijavi Napisano 5. julij, 2009 Zanimive zadnje lu?i, oblika in pozicija zgleda enaka, bi se celo verjetno dalo zamenjat, ampak "bunker" da nebi imel tablico na blatniku pa verjetno ne, ker so razlike v obliki karoserije Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.