jures Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Konec navigacije ?panski kongres je v prvih dneh leto?njega meseca junija sprejel zakon, ki voznikom motoriziranih vozil prepoveduje uporabo navigacijskih naprav med vo?njo ter kr?enje predpisa kaznuje z globo 200 ? - enako velja za uporabo kakr?nihkoli komunikacijskih sredstev kot so mobilni telefoni, CB postaje ter celo komunikacijskih sistemi prilagojeni za prostoro?no uporabo. ?panska zakonodaja uporabo navigacijske naprave med vo?njo kaznuje ostreje kot prehitro vo?njo ? v kolikor se boste letos z motociklom odpravljali v ?panijo, bodite previdni. Namestitev navigacijske in komunikacijske naprave na motocikel sicer ni kazniva, a med vo?njo prste pro? od nje. Komentar: Jeba! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 To ?e dr?i ampak pozabil si pripisati da samo ne sme? med vo?njo tipkat po naviju. Lahko ga pa gleda?. In to je v bistvu tudi prav. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 A sem prav razumel... ma? jo lahko sam med vo?njo ne sme? tiplkat nanjo al kako? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Pomoje je to isto kot mobitel. Lahko ima? v avtu ampak ne sme? uporabljati. Parkira?, nastavi? cilj ter se pelje?. In iz lastnih izku?enj lahko napi?em, da tipkanje po GPSu med vo?njo res ni pametno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 To ?e dr?i ampak pozabil si pripisati da samo ne sme? med vo?njo tipkat po naviju. Lahko ga pa gleda?. In to je v bistvu tudi prav. To ?e res, ampak kako ti bo dokazal da nisi tipkal? Ali pa kako se bo? kregal na sistem si tipkal, ne nisem, si, ne nisem... pri mobitelu se takoj vidi aktivnost....vcasih med voznjo stimas glas, svetlost....torej se bo treba ustaviti... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 A sem prav razumel... ma? jo lahko sam med vo?njo ne sme? tiplkat nanjo al kako? :ne vem: Eni imamo daljinca za navigacijo in nas BK, za ?pance. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Eni imamo daljinca za navigacijo in nas BK, za ?pance. Tudi to je tipkanje.... Sem pa sele zdele opazil, da je to iz moto novic.....mogoce velja samo za motorje - kar je pa logi?no a ne...:):)Ampak omenjajo motorizirana vozila... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Tudi to je tipkanje.... Sem pa sele zdele opazil, da je to iz moto novic.....mogoce velja samo za motorje - kar je pa logi?no a ne...:):)Ampak omenjajo motorizirana vozila... Ma ne ga srt, pol tud postaje na radiju al pa komada ne sme? zamenat brez da bi se ustavil al kaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wiperboy Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 so nori toti ?panci Citiraj gremo na?i..... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 itak,da gre vse v smeri-tega ne sme? (ve?),onega ne bo? smel ve?... W demokracija. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2009 Je en maj?kena razlika med "uporabo" navigacije in tipkanjem po navigaciji. Druga?e pa meni ?e ob vklopu navigacije na ekranu napi?e, da naj ne pr?kam po navigaciji med vo?njo. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2009 so nori toti ?panci tak ko njihove nadaljevanke... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ducky Napisano 26. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2009 Je en maj?kena razlika med "uporabo" navigacije in tipkanjem po navigaciji. Druga?e pa meni ?e ob vklopu navigacije na ekranu napi?e, da naj ne pr?kam po navigaciji med vo?njo. se strinjam.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.