Cvijo Napisano 26. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2009 Sem lastnik mazde6 letnik 2004 in me zanima kje ima filter za kabino in kako pridem do njega? Je pa dizelski motor notri. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 26. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2009 Sem lastnik mazde6 letnik 2004 in me zanima kje ima filter za kabino in kako pridem do njega? Je pa dizelski motor notri. Pri sovoniku odpne? predal in zadaj ima? na desni pokrov?ek in ga sname? in izvle?e? filter. Bodi pa previden da ti ne bo kaj v roki ostalo, ker je vse bolj tako-tako narejeno. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 26. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2009 Poglej si tukaj.http://www.6crew.com/forum/showthread.php?...ht=cabin+filter Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Cvijo Napisano 27. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2009 Fantje hvala vam Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.