jures Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 Naklju?no se vklaplja lu?ka za DCS (TCS) v CX-7 naklju?no pomeni da kakor avtu pa?e ob v?igu ampak od v?iga do ugasnjenega avta pa gori skozi. Problem re?ujemo da ?e pri vzigu ne ugasne, ugasne? in pri?ge? avto ?e enkrat (CTRL+ALT+DEL) Verjetno softwareska/senzorska zadeva, ker ?e tud gori je avto b.p. Je imel kdo kako izku?njo s tem podobno? Avto pride nazaj v Slovenijo ?ele 15.8.09... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 Plin te zafrkava Verjetno je res kak?en od senzorjev. Je pa druga opcija, da si imel kej izklopljen akumulator pa se je DSC zme?al in ti narobe prebira kot volana in misli ra?unalnik, da ti zato kao kolesa spodrsavajo. Poskusi tako, da ko v?ge? motor obrni volan skrajno levo do konca in nato skrajno desno do konca. To ponovi nekajkrat (5x-6x) pa preveri a lu?ka ugasne. Tko naj bi se DSC nau?ilo, kdaj ima volan obrnjen na sredino in temu primerno bo vspostavljena pravilnost delovanja. ?e pa je kak senzor fu? pol bo pa to edino servisni ra?unalnik pokazal. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. junij, 2009 Prijavi Napisano 29. junij, 2009 Gum nima? enako napumpanih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2009 Gum nima? enako napumpanih. Pomislil na to, sel pumpat je bilo ok, a se je cez par dni spet prizgala - gume vse se vedno na istih barih.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 30. junij, 2009 Prijavi Napisano 30. junij, 2009 Pomislil na to, sel pumpat je bilo ok, a se je cez par dni spet prizgala - gume vse se vedno na istih barih.... Plin te jebe :ne vem: Ma pel na servis pa adijo sj ma? garancijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2009 Plin te zafrkava Verjetno je res kak?en od senzorjev. Je pa druga opcija, da si imel kej izklopljen akumulator pa se je DSC zme?al in ti narobe prebira kot volana in misli ra?unalnik, da ti zato kao kolesa spodrsavajo. Poskusi tako, da ko v?ge? motor obrni volan skrajno levo do konca in nato skrajno desno do konca. To ponovi nekajkrat (5x-6x) pa preveri a lu?ka ugasne. Tko naj bi se DSC nau?ilo, kdaj ima volan obrnjen na sredino in temu primerno bo vspostavljena pravilnost delovanja. ?e pa je kak senzor fu? pol bo pa to edino servisni ra?unalnik pokazal. 30.000? naj jaz u?im kako naj delajo? Mater bom probal ko zagledam spet ta voz. Druga? pa Boss - bom odprl novo temo...namenjeno tebi glede CX-7.. Plin te jebe :ne vem: Ma pel na servis pa adijo sj ma? garancijo. To?no tako - ko se bo odpo?il, al bom pa spet mal v Pulo sel, tam kjer so brez pripombe DPF v 5ki zrihtal... Drugac ga lahko se mi2 mal na OBD pogledava se mi zdi da ne dobi dost zraka, ko ga jaz sunem v 3jo pod obrate kar vzame mal casa da se odpre pol pa trga...loh da je to plin, nisem probaval po kempu prevec... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 30. junij, 2009 Prijavi Napisano 30. junij, 2009 ammm mislim da kdorkoli vozi trenutno cx-7 ma mal problemov z gasom nogo z gasa pa bo. No drga? pa vsekakor na servis odpel pa nj tam ugotavla splo ?e je garancija ?e! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 1. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2009 ammm mislim da kdorkoli vozi trenutno cx-7 ma mal problemov z gasom nogo z gasa pa bo. No drga? pa vsekakor na servis odpel pa nj tam ugotavla splo ?e je garancija ?e! lp Nismo vsi pod gasom tko kot ti...A si najdu v gozdu kak ploh? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 1. julij, 2009 Prijavi Napisano 1. julij, 2009 hehe plohov dost ampak jih je ?koda-sm raj eno bosanko na stran dal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 28. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Update: Danes sem sel na Interclass preveriti napako po racunalniku, sumijo (po zgodovini, ker se medtem ze 1 mesec ni prizgalo nic) navitje na volanu ki sporo?a pozicijo smeri (Boss ?e omenil). ?e se lu?ka prizge moram k njim na potrditev 'diagnoze' in bo zamenjano v garanciji, ?e se pa ne pol pa ok. P.S. Vedo da je avto predelan na plin. Nice. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.