Skoči na vsebino

CX-7 izziv Bossu

Ustvari kratki URL

jures

Priporočeno sporočilo

Pozabili smo se eno testno ugotovitev:

CX-7 ima za razliko od drugih Mazd z Bosejem woofer spredaj!

Very cool za plinske instalacije... :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Odgovori 129
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Glej si ga no, kot kaze bo treba za naslednje teste organizirati sponzorstvo. Pred potjo je za?el crkavati HP nx6325 (danes je drop dead ekran) in smo na poti nazaj poro?ali preko crackberryja.

Danes je crknil blackberry....mobitel dal novega in to Storma. Cool telefoncek ampak SW prepo?asen za touch screen...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Nisi prvi, k ma velke te?ave z blackberryjem :(

res ne...

jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a :( ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? :D

p/s: sorry za OT

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

res ne...

jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a :( ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? :D

p/s: sorry za OT

Men je blackberry zakon, samo jaz se nisem imel telefona ki bi vzdrzal 2 leti...to je pac obraba...Objavljena slika

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.