jures Napisano 17. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Pozabili smo se eno testno ugotovitev: CX-7 ima za razliko od drugih Mazd z Bosejem woofer spredaj! Very cool za plinske instalacije... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Glej si ga no, kot kaze bo treba za naslednje teste organizirati sponzorstvo. Pred potjo je za?el crkavati HP nx6325 (danes je drop dead ekran) in smo na poti nazaj poro?ali preko crackberryja. Danes je crknil blackberry....mobitel dal novega in to Storma. Cool telefoncek ampak SW prepo?asen za touch screen... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Nisi prvi, k ma velke te?ave z blackberryjem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Nisi prvi, k ma velke te?ave z blackberryjem res ne... jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? p/s: sorry za OT Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. julij, 2009 res ne...jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? p/s: sorry za OT Men je blackberry zakon, samo jaz se nisem imel telefona ki bi vzdrzal 2 leti...to je pac obraba... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.