jures Napisano 6. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. julij, 2009 Tokrat prihaja iz zahoda Dopoldne baje Grosuplje sezulo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Za dans se spet nekej obeta, bemumatr Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Ne vem, se mi zdi vseeno ?udno, da bi bla to?a, ker so temperature precej nizke :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 7. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Ne vem, se mi zdi vseeno ?udno, da bi bla to?a, ker so temperature precej nizke :ne vem: Pa je bila...Jesenice so imele to?o v?eraj, drugje zalivalo in pazi spet gre runda iz iste smeri, neurje z vetrom: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 ?e mamo sre?o, potem vremenska fronta kljub nizkim temperaturam pri nas, ?e s sabo prinese dovolj tega sranja, da ga lahko nad nas dol spusti... ?udi me, da to?e, ki je bila v?eraj v Jesenicah, nikjer niso posebej omenjali, ?e pa je to ?e nacionalni ?port vseh novinarjev, da naredijo celo halabajko okrog to?e... predlagam, da v tej temi sproti sporo?amo, ?e nas doleti kaj posebnega, kar se vremena ti?e "sproti" pomeni, da poro?a? o dogodku ?imprej, ko lahko Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Evo pri nas(Tolmin) ravnokar nevihta-pere ko 100 mater, bliska grmi. Zaenkrat pa samo d?...... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 7. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Evo pri nas(Tolmin) ravnokar nevihta-pere ko 100 mater, bliska grmi. Zaenkrat pa samo d?...... Res ste pod strelcam, to je noro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kowkele Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Ja in gre proti vam...vsaj na arso tko ka?e... jures, kje spremljas vreme-zgornje slike? pro-vreme? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Mi lahko sam poveste kaj pomeni (katero intenzivnost) pomeni modra, rumena in oran?no - rjava? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 7. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Ja in gre proti vam...vsaj na arso tko ka?e... jures, kje spremljas vreme-zgornje slike? pro-vreme? Tega se ne sme okoli po?iljat. Druga?e:rumeno so pa lokacije strel ter po zgodovina strel proti oranzni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Jures, a si ti res ne?ak od Trontlja? Je pa sicer tole fajna tema, da bomo kokr mal prpravljeni - jz osebno se najbolj bojim orkanskega vetra, ki nam ej lanski let v Kamniku in okolici dal vraga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 danes sem bil v celovcu in na poti nazaj sem vozil bolj ali manj na pamet...nc se ni vdlo tok dezja pa ze dolg nisem vidu! sploh ne julija Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 7. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. julij, 2009 Je pa sicer tole fajna tema, da bomo kokr mal prpravljeni - jz osebno se najbolj bojim orkanskega vetra, ki nam ej lanski let v Kamniku in okolici dal vraga! Tega se bolj bojim kot to?e. Takrat vam je res naredilo ?talo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 8. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Tega se bolj bojim kot to?e. Takrat vam je res naredilo ?talo. Me je zbudilo grmenje iz smeri MB, in gledam da se na zahodu spet ne pise nic dobrega :( Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Ob treh zjutraj je bla ?tala tud pr nas: Samo danes bo o?itno 'samo' nalivalo. Sora in Sava pa sta ze na robu... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2009 Preko Gorenjske lahko zopet poka: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2009 Preko Gorenjske lahko zopet poka: Saker bo pod streho - upam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2009 Bo?anski obeti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 Zve?er oz. jutri se obeta, baje predvsem na Primorskem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2009 Zve?er oz. jutri se obeta, baje predvsem na Primorskem! Bil dol ,vse kar je blo 1 ura de?ja in 16 ur vetra. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.