Soma Napisano 8. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Vsem en lep pozdrav. V maju sem narocil novo Mazdo 3 z dobavnim rokom Junij 2009. Brez kakrsnekoli resne razlage ali pojasnila o situaciji, sedaj z dobavo zamujajo ze dober teden. Ker je bil kredit vezan na obdobje junij 2009 sem ob obljubi prodajalca da bo avto gotovo v parih dneh v salonu, nakazal celotno placilo za avtomobil, sedaj pa cakam in cakam. Prejsnji teden sem vsak dan klical in malo gnjavil, kaj in kako, potem pa sem energijo raje prisparal za delo, saj mi vsak tak pogovor poln izmikanj pobere prevec zivcev. Malo sem obupan, zato sem se odlocil, da povprasam ce ima kdo kaksne izkusnje s podobno situacijo in, kako se ponavadi taksna zadeva razplete ima smisel da klicarim in tezim, ali raje potrpim in pocakam... Lp in hvala Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Pojdi tja zahtevaj ?efa in se zmeni, to s telefoni nikoli ni? ne dose?e?, pa ne samo na mazdi. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lonck Napisano 8. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Vsem en lep pozdrav. V maju sem narocil novo Mazdo 3 z dobavnim rokom Junij 2009. Brez kakrsnekoli resne razlage ali pojasnila o situaciji, sedaj z dobavo zamujajo ze dober teden. Ker je bil kredit vezan na obdobje junij 2009 sem ob obljubi prodajalca da bo avto gotovo v parih dneh v salonu, nakazal celotno placilo za avtomobil, sedaj pa cakam in cakam. Prejsnji teden sem vsak dan klical in malo gnjavil, kaj in kako, potem pa sem energijo raje prisparal za delo, saj mi vsak tak pogovor poln izmikanj pobere prevec zivcev. Malo sem obupan, zato sem se odlocil, da povprasam ce ima kdo kaksne izkusnje s podobno situacijo in, kako se ponavadi taksna zadeva razplete ima smisel da klicarim in tezim, ali raje potrpim in pocakam... Lp in hvala ?ivjo. Se zna zgoditi, da bo? ?e malo ?akal. ?aljaz sem sredi januarja naro?il M6 z dobavnim rokom konec aprila 09. V za?etku aprila sem ?el do prodajalca, ki je rekel, da so pomotoma naro?ili 08 namesto 08 letnika in da bo nova dobava konec maja.Avto sem dobil prej?nji teden, tako da sem se na?akal. Ampak s prodajalecem se je dalo super urediti, tako da Simon Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 8. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 hmmm.... pri meni je blo 2x vse OK pri naro?ilu nove mazde to?no na dogovorjeni termin. Pri fotrovi pa so neki motovilili, ker je bila takrat ?ist nov model in naj bi bla sam za v salone za mamit kupce. Pa sem hitro uredil s posredovanjem direktorja uvoznika MMS in je bil avto v tednu dni za odpeljat, ?e ne bi pa ?e ?akal mesec in pol Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Kaj pa upravi?enost do kak?ne od?kodnine (penalov), ?e se ena pogodbena stran ne dr?i kar je zapisano v pogodbi?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Soma Napisano 8. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. julij, 2009 Hvala za odgovore zenkrat. Bom sel jih obiskat ja, da vidim kaj se dogaja. Kaksna dva tedna zamude bi se prezivel, ampak tako kot pravis loncek, da si pa 2 meseca cakal, to je pa neglede na ugodnosti za mene popolnoma nesprejemljivo. Avto sem namrec vzel pri tem prodajalcu, ravno zaradi hitrega dobavnega roka, ker avto nujno potrebujem. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 zahtevaj avto. Naj ti dajo kak?nega testnega. Moj kolega se je to?no 7 tednov vozil okoli z M% ko je ?akal na M6. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 zahtevaj avto. Naj ti dajo kak?nega testnega. Moj kolega se je to?no 7 tednov vozil okoli z M% ko je ?akal na M6. To?no tako in to brezpla?no! KEr jih tudi colajo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.