Alex Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 zanima me,?e imajo vse M6 isi model sprednjih zav.plo??ic.? velikokrat pri nekaterih modelih pi?e,da so za 2.3 benzinarje-ali pa?ejo tudi za M6 diesel power? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 zanima me,?e imajo vse M6 isi model sprednjih zav.plo??ic.? velikokrat pri nekaterih modelih pi?e,da so za 2.3 benzinarje-ali pa?ejo tudi za M6 diesel power? NE imamo en mi?ji ku.. ve?je diske pa ?e vedno premajhne, MPS pa rula, samo prah leti stran kot pri norcih . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 17. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2009 NE imamo en mi?ji ku.. ve?je diske pa ?e vedno premajhne, MPS pa rula, samo prah leti stran kot pri norcih . Dobro diski,kaj pa plo??ice a so enake in pa?ejo za en in drugi model? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Dobro diski,kaj pa plo??ice a so enake in pa?ejo za en in drugi model? Pomoje ne, ker je povr?ina po kateri "drsa" plo??ica tud razli?na. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 17. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Pomoje ne, ker je povr?ina po kateri "drsa" plo??ica tud razli?na. :ne vem: Malo me bega tole: http://cgi.ebay.co.uk/EBC-REDSTUFF-REAR-PA...p3286.m20.l1116 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Pozab to je za dirkat. O saj res tukaj smo sami dirka?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 17. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Pozab to je za dirkat. O saj res tukaj smo sami dirka?i. Aja,res ne smem niti pomi?ljat na te. ...al pa jih kupit na skrito. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Ni finta so namre? red stuff, in dokler nimajo temperature relativno slabo primejo, povrh vsega pa so ?e zadnje, raje glej kak green stuff. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 17. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Ni finta so namre? red stuff, in dokler nimajo temperature relativno slabo primejo, povrh vsega pa so ?e zadnje, raje glej kak green stuff. Ja,sej jih imam tudi na ni?anu te greenstuff .Pa ?e diske bo treba zamenjati,ker tresejo kot kaka trebu?na plesa?ica. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Ja,sej jih imam tudi na ni?anu te greenstuff .Pa ?e diske bo treba zamenjati,ker tresejo kot kaka trebu?na plesa?ica. Sam bolje da vzame? komplet od ebc, ker druga?e ti bo originalne diske po?rlo skor 2X hitreje kot z originalnimi plo??icami. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Za zav. plo??ice zadnjih zavor vem da so za dizelce ve?je, kot za bencinarce, za prednje pa nebi vedel. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 23. julij, 2009 Prijavi Napisano 23. julij, 2009 Za zav. plo??ice zadnjih zavor vem da so za dizelce ve?je, kot za bencinarce, za prednje pa nebi vedel. Ja, ja itaq, VSE M6 imajo enake zadnje zavore vklju?no z MPS-ko.Ultra ?alabajzarsko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.