Z M A J Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Torej, zanima me, ?e pozna kdo kakega maherja, ki bi mi bil pri volji v naslednjih dneh (brez avta sm totalna pe?enka) pri volji zamenjat motor na Celici 1.6 STI. Namre?, vsi moji lokalni mehankarji so zdele po dopustih! Pa ?e mal mi re?te, kok se pr?akuje za normalno ceno za tak?no po?etje, kok mi lohk dnarja vzamejo! D Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Isti motor noter? To niti ni kaj dosti dela, ?e je vse isto, samo od?raufa?, odklopi?, potegne? ven pa nazaj novega vr?e?. Kot lego kocke. Kak?ne so pa kaj cene pa ne vem, jaz sem prijatelju to naredil zastonj, itak sva oba ?raufala, za gara?o pa orodje sem pa odmi?ne obdr?al. Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Ja Simon, motor je identi?en, se prav bi naj pasal "?rauf na ?rauf", v planu je motor iz Suli?arjeve potopljene barke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Ja Simon, motor je identi?en, se prav bi naj pasal "?rauf na ?rauf", v planu je motor iz Suli?arjeve potopljene barke! To ti mora vsak mehanik znati. ?e ?e jaz lubadar znam pa sem mogu ?e napeljavo pre?tudirat pa spremeniti. Glede na to, da je pod haubo dosti prostora za ?raufati ?e kaj dosti ?asa ne bi smelo trajati. En vikend sportsko lagano. Citiraj
Miska Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Pozdravljeni Hja...to pa vam ja lahko naredi vsak mehanik v enem dnevu....saj niso vsi na dopustih. Cena? Od delavnice do delavnice so razli?ne, odvisno od urne postavke. Lep pozdrav Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.