spigi Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Nek je sa sre?om, sve najbolje! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Hvala lepa vsem za ?estitke in lepe ?elje, ?e najbolj pa sta me razveselila Uklopko in Jures, ker sta uletela do mene.Smo malo po ?u?marili, pol sta mi pa ona dva zamenjala mikro jermen, na moji M6, js sem pa vmes na internetu najdu sliko kako ga speljat, ker je bil konstantno predolg in to skor za cel meter .Celotna dol?ina jermena je 2,3 metra ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Vse najbolj?e!!!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 Vse najbolj?e Bo?tjan!!!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 ?e jest, ?e jest.... Vseeeee najbooooooolj?eeeeee Ajvjawaryeeeeeee Priden bit! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. julij, 2009 Prijavi Napisano 31. julij, 2009 ?e jest, ?e jest.... Vseeeee najbooooooolj?eeeeee Ajvjawaryeeeeeee Priden bit! Tuki te pa ne bom poslu?al. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BlueRay Napisano 1. avgust, 2009 Prijavi Napisano 1. avgust, 2009 Pozn...pa vseen...vse naj naj!!! Citiraj
jures Napisano 1. avgust, 2009 Prijavi Napisano 1. avgust, 2009 Hvala lepa vsem za ?estitke in lepe ?elje, ?e najbolj pa sta me razveselila Uklopko in Jures, ker sta uletela do mene.Smo malo po ?u?marili, pol sta mi pa ona dva zamenjala mikro jermen, na moji M6, js sem pa vmes na internetu najdu sliko kako ga speljat, ker je bil konstantno predolg in to skor za cel meter .Celotna dol?ina jermena je 2,3 metra ! Vmes ga je snel, zmeril z metrom in primerjal s starim pa se ni verjel..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.