Mici Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. julij, 2009 mene zanima.?e je "normalno" da avto pri kakih 180.000 prevo?enih za?ne pit olje ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. julij, 2009 mene zanima.?e je "normalno" da avto pri kakih 180.000 prevo?enih za?ne pit olje ? Nekaterim nam za?ne ornk pit olje ?e pod 100000. :mi pijemoo: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. julij, 2009 Kdaj se pri motorjih pojavi pove?ana "?eja" je odvisno od stopnje obrabe. Ta pa je odvisna od na?ina vo?nje, vzdr?evanja, pogojev vo?nje, lahko tudi od kakovosti tornih materialov zaradi katerih na dalj?i rok pride do pove?anih zra?nosti med drsnimi povr?inami. To je samo nekaj razlogov za dolivanje olja med menjavami. Jaz sem zagovornik "kozmetike" notranjosti motorja (tudi ?e no?em ). Kaj uporabiti za nadaljnjo za??ito pa ti bo ?e kdo povedal, ker imam jaz dolo?ene omejitve pri tem. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 30. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Kdaj se pri motorjih pojavi pove?ana "?eja" je odvisno od stopnje obrabe. Ta pa je odvisna od na?ina vo?nje, vzdr?evanja, pogojev vo?nje, lahko tudi od kakovosti tornih materialov zaradi katerih na dalj?i rok pride do pove?anih zra?nosti med drsnimi povr?inami. To je samo nekaj razlogov za dolivanje olja med menjavami. Jaz sem zagovornik "kozmetike" notranjosti motorja (tudi ?e no?em ). Kaj uporabiti za nadaljnjo za??ito pa ti bo ?e kdo povedal, ker imam jaz dolo?ene omejitve pri tem. ja no, hvala za obrazlo?itev Nekaterim nam za?ne ornk pit olje ?e pod 100000. :mi pijemoo: hja.. ?e bi pil vsaj kaj ko je bol poceni :D ..... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Eni ga ?e od novega naprej, je pa to enostavno re?ljivo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Biba, dobijo se razni aditivi, ki se dodajo olju, pa se potem zadevo relativno izbolj?a ali odpravi (v tem kontekstu je tudi Sirius rekel, da ima blokado, ker sam tr?i enega teh proizvajalcev)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Samo uporaba drugega olja-drugega proizvajalca velikokrat re?i ali pa vsajo zelo omili zadevo ni pa nujno. ?e pa ni izbolj?anja potem pa po pose?emo po dodatkih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 30. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Samo uporaba drugega olja-drugega proizvajalca velikokrat re?i ali pa vsajo zelo omili zadevo ni pa nujno.?e pa ni izbolj?anja potem pa po pose?emo po dodatkih. hvala Biba, dobijo se razni aditivi, ki se dodajo olju, pa se potem zadevo relativno izbolj?a ali odpravi (v tem kontekstu je tudi Sirius rekel, da ima blokado, ker sam tr?i enega teh proizvajalcev)! njah ok hvala za info sem blont te pa v?asih rabi da mi potegne ok mi ?e postaja jasno za kaj se gre Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 hvala njah ok hvala za info sem blont te pa v?asih rabi da mi potegne ok mi ?e postaja jasno za kaj se gre Sam to da teb potegne nam je jasno , kajo pa ti kolk rabi? da potegne? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Sam to da teb potegne nam je jasno , kajo pa ti kolk rabi? da potegne? ? jaooo! pa ?e jaz pristavim lon?ek.Pri moji F-ki se je tudi meni za?elo dogajat da je bila ?ejna olja tudi po liter na 6000kmZamenjal olje in zadeva se je popravila kar pomeni na prib. liter na cca 12000km Ampak dejstvo je bilo da je mel avto lih tako 180000km kar pa je normalno saj je tukaj obraba delov v motorju naredijo svoje! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 30. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Sam to da teb potegne nam je jasno , kajo pa ti kolk rabi? da potegne? ? da nem ravno tebi pokazala ja kak je ko JAZ potegnem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 da nem ravno tebi pokazala ja kak je ko JAZ potegnem Zakaj pa ne ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 30. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Zakaj pa ne ? ja saj ! zakaj pa ne samo da ti nebo ?al teh besed Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Zakaj pa ne ? majster... tale biba ma 41 ?tevilko noge... tak da pazi se Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 30. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 majster... tale biba ma 41 ?tevilko noge... tak da pazi se hahahahahah ..... no pa se dajmo norcat al kak Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 ijao kaki ste vi ej packi nemarni đust đoking Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 30. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 ijao kaki ste vi ej packi nemarni đust đoking se strinjam hehehe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. julij, 2009 Evo kam smo pri?li na tem forumu, da nam dva 18-letnika moralo zganjata... hehe puritanca Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mici Napisano 31. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. julij, 2009 Evo kam smo pri?li na tem forumu, da nam dva 18-letnika moralo zganjata... hehe puritanca Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 31. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. julij, 2009 Evo kam smo pri?li na tem forumu, da nam dva 18-letnika moralo zganjata... hehe puritanca kindergarten Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.