pero79 Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 je batko napisal: En ?as bo? imel mir, potem bo treba ponovit postopek...kdaj pa je odvisno kak?ne relacije vozi? Ve?ino 40km do slu?be v eno smer, malo pa tudi kraj?e razdalje Citiraj
batko Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 je pero79 napisal: Ve?ino 40km do slu?be v eno smer, malo pa tudi kraj?e razdalje ve? kot je mestne vo?nje, prej ga bo zabilo, enako kot dpf... Citiraj www.gistel.si
martinn Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 Je treba po ?i??enju egr-a nujno menjat tesnila ali samo ?e so po?kodovana? Citiraj
Žirinofski Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 jest sn dal kr isto nazaj razen ?e je ful po?kodovana daj raje novo ali pa jo sam naredi Citiraj
martinn Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 Se dal kar isto nazdaj. Niso bile ni po?kodovane. Sam je pa tole ena je*** dol dobit. Sm rabu skor cel dan. Druga?e pa tisto le?i??e ki zapira pretok mora zapret v nulo? Ker pri mojem konusna glava ne zapre luknje do konca. Na dveh mestih se vidi malo ?pranje. ?istilo je kar steklo ven ko sem ga pucal. Citiraj
LabiGT Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 sicer tema za EGR, mene pa zanima tole, ce kdo razume kaj so hotli povedat, kako se ga da noter? Create access to the intake pipe, start engine andremove contamination by means of a spray stream or dripping with appropriate tool. Clean the systemwith the engine running (2000 - 3000 rpm).Important: Application only with running engine http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB bi rad spucal mal emisije, ker so rahlo visoke pri visokih vrtljajev...ne razumem pa tocno, v kater intake pipe mislijo (zrak?) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 je LabiGT napisal: sicer tema za EGR, mene pa zanima tole, ce kdo razume kaj so hotli povedat, kako se ga da noter? Create access to the intake pipe, start engine andremove contamination by means of a spray stream or dripping with appropriate tool. Clean the systemwith the engine running (2000 - 3000 rpm).Important: Application only with running engine http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB bi rad spucal mal emisije, ker so rahlo visoke pri visokih vrtljajev...ne razumem pa tocno, v kater intake pipe mislijo (zrak?) o?itno, pri dolo?enih obratih ?pricne? v cev.....to pa ja teb ni te?ko, vpra?anje je pa EPIC. enaka fora je s starter sprayem. ampak mislim da ho?ejo povedati, da to naredi? za filtrom zraka Se popravljam - izdelek je pod aditivi za gorivo za avtomobile na benz ne dieselFuel Additives For PetrolCar Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 je jures napisal: o?itno, pri dolo?enih obratih ?pricne? v cev.....to pa ja teb ni te?ko, vpra?anje je pa EPIC. enaka fora je s starter sprayem. ampak mislim da ho?ejo povedati, da to naredi? za filtrom zraka Se popravljam - izdelek je pod aditivi za gorivo za avtomobile na benz ne dieselFuel Additives For PetrolCar ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 letiemisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 je LabiGT napisal: ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 letiemisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci To je aditiv za benz, torej govorijo o ?obah. Na tvojem mestu ne bi kompliciral in bi to zlil v prazen tank in malo toriral.... oziroma na poti do pumpe to skuril.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 bom rajs prej s tem probal, enostavneje se mi zdihttp://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
pero79 Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Je komu pri problemih z EGRjem tudi motor delal nekako ?udno, glasno, cukal, neenakomeren tek, ko ga ugasne? je kot da bo vsak ?as spustil du?o... Citiraj
sani2 Napisano 3. avgust, 2013 Prijavi Napisano 3. avgust, 2013 Pozdravljeni.. ...imam enak problem z temi lu?kami in sem bil z avtom na testerji in so mi rekli da je kriv prav ta egr ventil.. ...stvar je pa slede?a,aem ta avto kupil rabljen zato so mi dali mesec dni garancije,ampak mi ta egr ventil no?ejo priznat pod garancijo,saj je to kao potro?ni material...se vam zdi ,da imajo prav ali pa se samo izogibajo popravilu?? Citiraj
Alex Napisano 3. avgust, 2013 Prijavi Napisano 3. avgust, 2013 je sani2 napisal: Pozdravljeni.....imam enak problem z temi lu?kami in sem bil z avtom na testerji in so mi rekli da je kriv prav ta egr ventil.....stvar je pa slede?a,aem ta avto kupil rabljen zato so mi dali mesec dni garancije,ampak mi ta egr ventil no?ejo priznat pod garancijo,saj je to kao potro?ni material...se vam zdi ,da imajo prav ali pa se samo izogibajo popravilu?? Valjda ti morejo to zamenjat.Kak?en potro?ni material neki. Citiraj
Z M A J Napisano 3. avgust, 2013 Prijavi Napisano 3. avgust, 2013 je Alex napisal: Valjda ti morejo to zamenjat.Kak?en potro?ni material neki. Sam sem absolutno istega mnenja, ker po tovrstni logiki, mu gre naslednji dan po nakupu "k vragu" turbina in se jo lahko smatra pod potro?ni material. V tem primeru se vpra?am, V KATEREM PRIMERU BI PRI?LA V PO?TEV TA NJIHOVO GARANCIJA? Sami lopovi v tej na?i dr?avci. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.