Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

En ?as bo? imel mir, potem bo treba ponovit postopek...kdaj pa je odvisno kak?ne relacije vozi? :D

Ve?ino 40km do slu?be v eno smer, malo pa tudi kraj?e razdalje

Napisano

Ve?ino 40km do slu?be v eno smer, malo pa tudi kraj?e razdalje

ve? kot je mestne vo?nje, prej ga bo zabilo, enako kot dpf...

www.gistel.si

• 2 tedna kasneje...
  • 3 meseci kasneje...
Napisano

Se dal kar isto nazdaj. Niso bile ni po?kodovane.

Sam je pa tole ena je*** dol dobit. Sm rabu skor cel dan.

Druga?e pa tisto le?i??e ki zapira pretok mora zapret v nulo? Ker pri mojem konusna glava ne zapre luknje do konca. Na dveh mestih se vidi malo ?pranje. ?istilo je kar steklo ven ko sem ga pucal.

• 3 meseci kasneje...
Napisano

sicer tema za EGR, mene pa zanima tole, ce kdo razume kaj so hotli povedat, kako se ga da noter?

Create access to the intake pipe, start engine and

remove contamination by means of a spray stream or dripping with appropriate tool. Clean the system

with the engine running (2000 - 3000 rpm).

Important: Application only with running engine

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB

bi rad spucal mal emisije, ker so rahlo visoke pri visokih vrtljajev...

ne razumem pa tocno, v kater intake pipe mislijo (zrak?)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

sicer tema za EGR, mene pa zanima tole, ce kdo razume kaj so hotli povedat, kako se ga da noter?

Create access to the intake pipe, start engine and

remove contamination by means of a spray stream or dripping with appropriate tool. Clean the system

with the engine running (2000 - 3000 rpm).

Important: Application only with running engine

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB

bi rad spucal mal emisije, ker so rahlo visoke pri visokih vrtljajev...

ne razumem pa tocno, v kater intake pipe mislijo (zrak?)

o?itno, pri dolo?enih obratih ?pricne? v cev.....to pa ja teb ni te?ko, vpra?anje je pa EPIC. enaka fora je s starter sprayem.

ampak mislim da ho?ejo povedati, da to naredi? za filtrom zraka

Se popravljam - izdelek je pod aditivi za gorivo za avtomobile na benz ne diesel

Fuel Additives For Petrol

Car

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

o?itno, pri dolo?enih obratih ?pricne? v cev.....to pa ja teb ni te?ko, vpra?anje je pa EPIC. enaka fora je s starter sprayem.

ampak mislim da ho?ejo povedati, da to naredi? za filtrom zraka

Se popravljam - izdelek je pod aditivi za gorivo za avtomobile na benz ne diesel

Fuel Additives For Petrol

Car

ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 leti

emisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 leti

emisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci

To je aditiv za benz, torej govorijo o ?obah. Na tvojem mestu ne bi kompliciral in bi to zlil v prazen tank in malo toriral....:) oziroma na poti do pumpe to skuril....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Je komu pri problemih z EGRjem tudi motor delal nekako ?udno, glasno, cukal, neenakomeren tek, ko ga ugasne? je kot da bo vsak ?as spustil du?o...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pozdravljeni..

...imam enak problem z temi lu?kami in sem bil z avtom na testerji in so mi rekli da je kriv prav ta egr ventil..

...stvar je pa slede?a,aem ta avto kupil rabljen zato so mi dali mesec dni garancije,ampak mi ta egr ventil no?ejo priznat pod garancijo,saj je to kao potro?ni material...se vam zdi ,da imajo prav ali pa se samo izogibajo popravilu??

Napisano

Pozdravljeni..

...imam enak problem z temi lu?kami in sem bil z avtom na testerji in so mi rekli da je kriv prav ta egr ventil..

...stvar je pa slede?a,aem ta avto kupil rabljen zato so mi dali mesec dni garancije,ampak mi ta egr ventil no?ejo priznat pod garancijo,saj je to kao potro?ni material...se vam zdi ,da imajo prav ali pa se samo izogibajo popravilu??

Valjda ti morejo to zamenjat.Kak?en potro?ni material neki.

Napisano

Valjda ti morejo to zamenjat.Kak?en potro?ni material neki.

Sam sem absolutno istega mnenja, ker po tovrstni logiki, mu gre naslednji dan po nakupu "k vragu" turbina in se jo lahko smatra pod potro?ni material. V tem primeru se vpra?am, V KATEREM PRIMERU BI PRI?LA V PO?TEV TA NJIHOVO GARANCIJA? Sami lopovi v tej na?i dr?avci. <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.