wertu Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Napisano 3. avgust, 2009 Zdravo doma imam mazdo ?est in mi klima ne deluje pravilno lani se mi je spraznil notri zrak oz. tisto ko nafila pr servisi no in sem ?el pred morjem lani to nafilat in letos poleti mi spet ne dela je isto pokvarjeno kako je to mogo?e kaj je narobe??? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Napisano 3. avgust, 2009 Zdravo doma imam mazdo ?est in mi klima ne deluje pravilno lani se mi je spraznil notri zrak oz. tisto ko nafila pr servisi no in sem ?el pred morjem lani to nafilat in letos poleti mi spet ne dela je isto pokvarjeno kako je to mogo?e kaj je narobe??? Mojster ti klime ne uporablja? nikoli vmes med poletji ? Pa NI pokvarjena samo pplina in verjetno olja nima?.Malo si preberi navodilo za uporabo klime, pa malo se zapelji do kakega mojstra da ti jo nafila in preveri kje ti pu??a, pa to daj porihtat in bo mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Napisano 3. avgust, 2009 Zdravo doma imam mazdo ?est in mi klima ne deluje pravilno lani se mi je spraznil notri zrak oz. tisto ko nafila pr servisi no in sem ?el pred morjem lani to nafilat in letos poleti mi spet ne dela je isto pokvarjeno kako je to mogo?e kaj je narobe??? nekje pu??a plin.....ce je delalo po tem ko nafila ti crkne ko ga zmanjka - samo ce pusca bi ti moral to opaziti veliko prej kot v enem letu... Servisi narejeni - filtri za zrak / kabino pa to.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
wertu Napisano 3. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2009 nekje pu??a plin.....ce je delalo po tem ko nafila ti crkne ko ga zmanjka - samo ce pusca bi ti moral to opaziti veliko prej kot v enem letu... Servisi narejeni - filtri za zrak / kabino pa to.... Ne servis ni noben naret, ko pa mi je nafilal pa je delala klima spet super zgleda da nekje spu??a Citiraj
jures Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Napisano 3. avgust, 2009 Ne servis ni noben naret, ko pa mi je nafilal pa je delala klima spet super zgleda da nekje spu??a Servis noben narejen - nikoli? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
igor_mm Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Napisano 3. avgust, 2009 Jaz sem imel podobno te?avo... klima je pu??ala...sicer spredaj pri levem koloteku na dveh ceveh... mislim da nisem edini saj je bila gre?ka tovarni?ka... aluminjaste cevi pritrjene z ?eleznimi sponkami... kar ?e vsak doma? mojster ve da je katastrofa... Citiraj
Grega_ Napisano 4. avgust, 2009 Prijavi Napisano 4. avgust, 2009 Ponavadi ti dajo tudi tisto barvno teko?ino in se vidi kje pu??a ?e pu??a. Pelji ga magari na Gamo v LJ - BTC, pa ti bojo fantje pregledal in zrihtal kot se zagre. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.