Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ja, kombinacija vseh sistemov bi bila idealna. Bi pa dodal, da kamera sama po sebi ni problem, ker to kar clovek vidi na cesti, vidi tudi kamera, problem je SW ki zaznava kaj je na sliki. Isti problem imajo skoraj cisto vsi proizvajalci avtomobilov, da kamera za en k*** zaznava, najbols se to vid pri avtomaticnih dolgih luceh, ali pa pri matricnih, k pri vecini proizvajalcev, ce nisi skoraj direktno nasproti avtu in v isti ravnini, ti naziga dolge luci. Tesla je tukaj samo izredno slaba, oz. pomoje najslabsa.
-
Prednost potovanja po balkanu z mikrovalovko je to, da ti jo nobeden ukradel
-
Šel si, ja, samo kako. Jaz si planiram oglede, ti pa polnilnice. Do Albanije in nazaj pridem ob istih ogledih 3 dni prej. Ne rabim NOBENE aplikacije za tankanje. Zdaj sem v Berlinu. Do tu prvi dan čez 1000 km... Nekaj ogledov in postankov. Drug dan 500 km. Zdaj avto stoji 2 dni. Za naprej pa brez planov polnilnic... Tebi so izziv polnilnice, meni pa vse ostalo...
-
Ko pa na tem potovanju narediš postanek, pa se vsi podatki resetirajo. To računanje na roke pa je iz časov Golfa dvojke. Kar Mazdi manjka je to, da nima dnevnega števca porabe, prevoženih kilometrov, povprečne hitrosti in časa vožnje, pač pa samo le za posamezno vožnjo. Moram pa povedati,da ima števec porabe, glede na dejansko porabo, presenetljivo točen.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)