Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pu??a blizu sprednjega desnega kolesa, iz prve slike je razvidno kje mislim.

Kaj sploh to je? Morda se motim ampak mogo?e ima kaj z klimo. Namre? dva dni ?e opa?am da kaplja in je bila klima vklopljena, danes se peljem v slu?bo brez klime in niti kapljice.

Kak?ne ideje ali naj kar peljem na servis? (in katerega priporo?ate v Mariboru, namre? prvi? je moja Mazda bolana)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Napisano

probaj povohat in poskusit ;)

bo? vido, ?e je samo voda, potem je to kondenz iz klime, in ni panike ;) in mora to tak biti...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Pa sej tako mora bit... iz klime te?e voda direkt na tla in to?no tako je mi?ljeno, da naj se dogaja.

33112_1.png

Napisano

Hmm no ja saj je nekako logi?no, nekam mora iti voda. Ampak da je to res normalno pri avtih z klimo? Prvi? sli?im. :unsure:

Napisano

normalno je to ;) na semaforjih je zdajle vse mokro ko folk z avti v vro?ini goni klimo.. in so prav lu?e po tleh.. ?e mal z motorjem ne pazi? ti ?e zdrsne kje ko ne vidi?...

If in doubt, flat out... 

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sicer nima veze s tem ampk ma? zelo ohranjeno dno od avta pa me zanima, ?e si ga ?trihal ubistvu premazu z bodijem al je tak v original stanju ?e. Ker namre? pri moji mazdi je ?e vs rjav pa sm ga premazu z za??ito pa je rjavina spet udarla ?ez sicer za premo ni panike za poden bi bil pa kr skepti?en da se neb ?ez udrl :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.