kurent Napisano 7. avgust, 2009 Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 Pu??a blizu sprednjega desnega kolesa, iz prve slike je razvidno kje mislim. Kaj sploh to je? Morda se motim ampak mogo?e ima kaj z klimo. Namre? dva dni ?e opa?am da kaplja in je bila klima vklopljena, danes se peljem v slu?bo brez klime in niti kapljice. Kak?ne ideje ali naj kar peljem na servis? (in katerega priporo?ate v Mariboru, namre? prvi? je moja Mazda bolana) Citiraj
KAALman Napisano 7. avgust, 2009 Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 probaj povohat in poskusit bo? vido, ?e je samo voda, potem je to kondenz iz klime, in ni panike in mora to tak biti... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 7. avgust, 2009 Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 Pa sej tako mora bit... iz klime te?e voda direkt na tla in to?no tako je mi?ljeno, da naj se dogaja. Citiraj
kurent Napisano 7. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 Torej je to vlaga, ki jo je klima posrkala? Citiraj
kurent Napisano 7. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 Hmm no ja saj je nekako logi?no, nekam mora iti voda. Ampak da je to res normalno pri avtih z klimo? Prvi? sli?im. Citiraj
Boss Napisano 7. avgust, 2009 Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 evo vidi?... vsak dan se kej novga nau?imo Citiraj
kurent Napisano 7. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2009 Jaz sem danes imel na?rt iti prej iz slu?be in direkt k nekemu mehaniku, sem ?e imenik gledal. Citiraj
qwerty Napisano 8. avgust, 2009 Prijavi Napisano 8. avgust, 2009 normalno je to na semaforjih je zdajle vse mokro ko folk z avti v vro?ini goni klimo.. in so prav lu?e po tleh.. ?e mal z motorjem ne pazi? ti ?e zdrsne kje ko ne vidi?... Citiraj If in doubt, flat out...
Uroš_ Napisano 21. avgust, 2009 Prijavi Napisano 21. avgust, 2009 Sicer nima veze s tem ampk ma? zelo ohranjeno dno od avta pa me zanima, ?e si ga ?trihal ubistvu premazu z bodijem al je tak v original stanju ?e. Ker namre? pri moji mazdi je ?e vs rjav pa sm ga premazu z za??ito pa je rjavina spet udarla ?ez sicer za premo ni panike za poden bi bil pa kr skepti?en da se neb ?ez udrl Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.