adormi11 Napisano 23. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2010 ?ivjo!Zanima me ?e si z zamenjavo odpravil te?ave. Pa ?e to, kje si nabavil zadevo? In kako do popusta.. Hvala, Miha Te?ave so z menjavo odpravljene.Dobil sem ga v Ptuju pri Korenjaku - http://www.informacija.net/servis-dts-korenjakPri popustu pa ne morem pomagat, mogo?e ?e ti lahko zrihta brez ra?una. Citiraj
KAALman Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 a je to zdaj kak ventil, ki vra?a odve?no gorivo v rezervoar, slike so neverjetno slabe, ?eprav so velike ? Citiraj LP KAALman
adormi11 Napisano 23. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Mislim da uravnava tlak goriva v ceveh. Mi je pa vseeno kaj dela, samo da mi avto gre BP. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 a je to zdaj kak ventil, ki vra?a odve?no gorivo v rezervoar, slike so neverjetno slabe, ?eprav so velike ? Ne to je ventil za prosti tek, povratnega voda NI ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
James Napisano 9. april, 2010 Prijavi Napisano 9. april, 2010 Tudi meni je crknil oz. za?el zaj*bavati ta ventil. Klical sem na Avto ?erbinek in DTS Korenjaka na Ptuj, cena pri obeh je 350 eur. Baje obstajajo trije razli?ni ventili. Zanima me ?e bi lahko kdo zrihtal ceneje ta ventil? Gre pa za RF motor, 121KM. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.