matobeli Napisano 11. avgust, 2009 Prijavi Napisano 11. avgust, 2009 Rabim serviserja ki bi se spoznal na starej?e mazdice (97) in mi nebi zara?unal za trikratno vrednost avta, govorim pa o velikem servisu. Citiraj BRUUM-BRUUM
Jest Napisano 11. avgust, 2009 Prijavi Napisano 11. avgust, 2009 Rabim serviserja ki bi se spoznal na starej?e mazdice (97) in mi nebi zara?unal za trikratno vrednost avta, govorim pa o velikem servisu. Mo?nik? :ne vem: Mogoce bo pa YavarYe X6V6 prevzel uradni servis za Mazde na Gorenjskem? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Grega_ Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 Kaj je pa narobe z avtom? Redni servis in ?e kaj ve? ti brez problema opravi vsak mehanik. Citiraj
jures Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 Najbli?ji je v Ljubljani... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 Javarje bi ti znal prisko?it na pomo?, vsekakor pa (pravvijo tako), niti slu?ajno ne k Mo?nku jet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
matobeli Napisano 12. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 pri mo?niku mi ?e prave zna?ke niso znal najdt. bojo pa jermen zamenjal. japajade. no bom nekaj u?timal. ni pa ni? tekega narobe, samo nebi rad da me kdo nateguje Citiraj BRUUM-BRUUM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.