bojanm7 Napisano 13. avgust, 2009 Prijavi Napisano 13. avgust, 2009 Zdravo, Zanima me, koliko kilometrov imajo na ?tevcu va?e miate?Ravno sem pred nakupom miate, ki ima v osmih letih prevo?enih cca 160.000, pa me zanima ali je to ?e vredu nakup (nikoli nisem kupoval avtov s toliko prevo?enimi kilometri). Druga?e zgleda avto OK in redno vzdr?evan. Bo potreben kak?en ve?ji servis pri teh kilometrih?Za vsako informacijo bom hvale?en. Mi pa tale link vliva zaupanje: How many miles/kilometers has your MX-5 traveled? lp,Bojan Citiraj
Jero Napisano 13. avgust, 2009 Prijavi Napisano 13. avgust, 2009 Moja trenutno 140kkmGlede servisa pa, olja, filtre, pa? mali servis, pozanimaj se kdaj je bil narejen veliki servis. Druga? si pa sigurno ?e opazil tole: Inspection list Buying a used miata Citiraj
bojanm7 Napisano 13. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2009 Inspection list Buying a used miataTo poznam ja. Hvala vseeno. lp,Bojan Citiraj
stepski volk Napisano 13. avgust, 2009 Prijavi Napisano 13. avgust, 2009 Moja mazda mx5 jih je naredila ?e 186.620 in ravnokar je bil narejen veliki servis od menjave jermen in vseh mo?nih olj (motorno s filtrom,zavorno,deferincijal,menjalnik,olje za servo volan pa naj se ne bi menjalo,ne vem...) in mi avto dela kot urica. ?e ga vzdr?uje? in skrbi? zanj ti bo to vra?al pa ne samo mazda... Citiraj
jernic Napisano 16. avgust, 2009 Prijavi Napisano 16. avgust, 2009 100 000 v prvih desetih letih.. nobenih te?av z mehaniko, ga je pa enmau rja nemarno na?rla na pragovih zadaj... se pa vozim tudi pozimi zato pa gre ba? jutri h kleparju... je to res en trpe?en avtomobil?ek , bi rekel, da je narejen po nekih druga?nih standardih kot ostali "navadni" avtomobili Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Neyko Napisano 19. avgust, 2009 Prijavi Napisano 19. avgust, 2009 moja jih bo kmal obrnila 90.000 v 7. letih, zaenkrat laufa kot ?vicarska ura, sicer sem z njo prevozil ?ele 20.000km. razen rednih servisev ni?..edino par rjavih pikic na pragovih in zadnjih blatnikih...pa? japonska bolezen, nima? kej Citiraj
Z M A J Napisano 22. avgust, 2009 Prijavi Napisano 22. avgust, 2009 203000 km (zdaj jo ma ?e nov lastnik), avto pa laufa kot urca! P.S. Mogo?e mu ?ivljenjsko dobo malo podalj?uje MetaBond dodatek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 24. avgust, 2009 Prijavi Napisano 24. avgust, 2009 203000 km (zdaj jo ma ?e nov lastnik), avto pa laufa kot urca! P.S. Mogo?e mu ?ivljenjsko dobo malo podalj?uje MetaBond dodatek! moja se fura na 230taku in leti ko pes ljubim jooo!!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
David Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 moja se fura na 230taku in leti ko pes ljubim jooo!!! Enej... Koga zdej... pupo al rumeno raketo?? :D Citiraj Feel free....
stepski volk Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 100 000 v prvih desetih letih.. nobenih te?av z mehaniko, ga je pa enmau rja nemarno na?rla na pragovih zadaj... se pa vozim tudi pozimizato pa gre ba? jutri h kleparju... je to res en trpe?en avtomobil?ek , bi rekel, da je narejen po nekih druga?nih standardih kot ostali "navadni" avtomobili Ja to je pa res da za?ne zadaj na pragovih malo rjaveti in o?itno je to bolezen mx5 ali pa tudi ostalih in je najbolje takoj popraviti da se ne razleze.... Citiraj
enej_46 Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 moja se fura na 230taku in leti ko pes ljubim jooo!!! obe Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.