Skoči na vsebino

Lojz leta 2009

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Spo?tovani, nedavni dogodki, ?e posebej pa znani inspirator, so me navdihnili, da odprem nate?aj za nagrado 'Lojz leta 2009'

Prosim, da navedete samo izjave, navedke, in dolo?ene izpiske iz foruma, ?asopisov, internetnih strani, povzetke izjav na radiju iz cele Slovenije, kjer bomo potem lahko izbirali zmagovalca, obvezno pa poleg avtorja in vir.

Primer:

Denar res ni pomemben, ?eprav si nam dol?an za en mesec.

Andrej Klancar - moj pe?ar.....:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Zdravni?ka komisija.

"Predlo?eno dokumentacijo mora komisija pregledati ni pa je potrebno upo?tevati"

Carji !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Strokovnjak za lokalno samoupravo Vlaj seja vlade RS:

Pahorju je ob koncu ?e svetoval, naj bolj poslu?a stroko, in sicer pravo stroko, ne pa tiste domnevne stroke.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Cimirotić, ko je Olimpija igrala v Prekmurju, pa se razpizdi, ko so se jim kontra navija?i drli "Cigani, Cigani!" Pa on pametno prijavi; "Mi smo iz Lublane, teli pa iz Lendave, pa nam pravjo Cigani, me zanima kdo je tle Cign?" :hohoho:

Al pa od taglavnga ?ukarja izjava mi je v?e?, ko je bil razpizden, ko so jih RTVjevci okol prnesl; "Jebem vam sunac!" :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Cimirotić, ko je Olimpija igrala v Prekmurju, pa se razpizdi, ko so se jim kontra navija?i drli "Cigani, Cigani!" Pa on pametno prijavi; "Mi smo iz Lublane, teli pa iz Lendave, pa nam pravjo Cigani, me zanima kdo je tle Cign?" :hohoho:

Al pa od taglavnga ?ukarja izjava mi je v?e?, ko je bil razpizden, ko so jih RTVjevci okol prnesl; "Jebem vam sunac!" :P

Vceraj Cime:

Boli me koleno, in to na nogi..........

Napisano

Tale je sicer tragi?na ampak vseeno. V po?aru sta preminula mati in njen sin novinar pa izjavi, da je dru?ini na pomo? prisko?ila ob?ina in vsi jim ?elijo, da bi bila dru?ina ?imprej na toplem ?zmeden?

33112_1.png

Napisano

''ta dan, ni bila moja noc''...ne vem kdo je bil po imenu vem pa da je bil nogometas..

to je blo pa tko: "ova no? nije bila moj dan"...je bil pa uni "Klinton Bozgo"....:D

Napisano

?e ena od Cimeta: "Rad bi pozdravil svoje star?e, ?e posebej o?eta in mamo..." :D:bravo:

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Napisano

Ja al pa tista ko je reku, da je Nov let bolan pre?ivu (v postelji, z mamo)! :rispekt::bravo::hohoho:

Napisano

?e je na takmu nivoju, kr prlimej! :P

Napisano

Gospa kli?e na na?o tehni?no pomo? pa ji tehnolog svetuje:

tehnolog: gospa router bo treba re?tartat

gospa se razjezi: mi nismo Rutar, mi smo Lesnina

33112_1.png

Napisano

Danes na radiu - prometne informacije

... ?akalna doba pred karavan?kim predorom je od trideset minut do pol ure... :jezicek:

33112_1.png

Napisano

Zdele sem se spomnu na prigodo, ko je od znanca frend klicu svojga mehankarja, ko ga je Samara pustila na cedilu. Temu stricu je ime Bojan, pa ga vsi kli?ejo Gica, no in;

kli?e on mehankarja:

"?ivjo majstr, Bojan tle!"

"Ker Bojan ga pra?a?"

Pa prav dec; "Ja Gica!"

Pa re?e mehankar; "Ker Gica?"

U tistem se pa dec razjezi; "Pa Gica prasac jebote!" :danzoman::P:hohoho:

Zdele ko sm se spet spomnu na ta pogovor sm se zviju par minut od smeha! :blush:

Napisano

li?e uporabnik iz firme Elkotex, na? tehnolog po cca 10minutah pozabi ime firme in vpra?a... kak?no je ime va?e firme? Alkotest?

33112_1.png

Napisano

Kolega je izjavu, da je njegov t? kokr ?ampanjc; ?e ga dobr pretrese, lohk vsebino del? odnese! :blush::hohoho:

Napisano

Novinarska raca ali neumnost, lahko pa da je tudi namenoma, le kdo bi vedel.... hehe

... hrva?ki premije Boris Pahor... ?zmeden?

33112_1.png

Napisano

Novinarska raca ali neumnost, lahko pa da je tudi namenoma, le kdo bi vedel.... hehe

... hrva?ki premije Boris Pahor... ?zmeden?

Ne, ni raca.

Pahor se je udel?il sre?anja gospodarstvenikov obeh dr?av v poslovne klubu v ZG. Gospa, ki je vodila sre?anje ga je pomotoma predstavila kot predsednika Vlade RH. Pahor je to pravilno razumel kot pomoto in se po?alil na njen ra?un.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.