jures Napisano 4. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2009 Uradni govorec MZZ-ja Milan Bala?ic je dejal, da sporazumu ni bila prilo?ena nobena enostranska izjava. To se sicer do zaklju?ka ratifikacije ?e lahko zgodi, a ?e bi se arbitra?no sodi??e odlo?ilo sprejeti morebitno enostransko hrva?ko izjavo, bo svojo prilo?ila tudi Slovenija in to tako, ki bo imela nasproten u?inek od hrva?ke. :ne vem: A ?e oni re?ejo Piran je na?, mi hitro re?emo Piran ni va?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 http://www.finance.si/262471/HD-televizije...il-nov-standard eden izmed komentarjev Hahahahahaha boss.... skorej umrl od smeha.... bwahahahaha :hohoho: Citiraj Feel free....
jures Napisano 5. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2009 Hahahahahaha boss.... skorej umrl od smeha.... bwahahahaha :hohoho: Mah, bom po?akal raje na super-mega-?ber-3D-plastic-fantastic-HD, ko bo? lahko Katjo Jev?ek ?ez ekran prijel za rit. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 Uradni govorec MZZ-ja Milan Bala?ic je dejal, da sporazumu ni bila prilo?ena nobena enostranska izjava. To se sicer do zaklju?ka ratifikacije ?e lahko zgodi, a ?e bi se arbitra?no sodi??e odlo?ilo sprejeti morebitno enostransko hrva?ko izjavo, bo svojo prilo?ila tudi Slovenija in to tako, ki bo imela nasproten u?inek od hrva?ke. :ne vem: A ?e oni re?ejo Piran je na?, mi hitro re?emo Piran ni va?? Ma dejte,kaj padate na te finte politikov:dostop do morja ja,dostop do morja ne. Ma ki se ne frega-itak za obi?nega dr?avljana je to en k..ac va?no.Naj raje za?nejo kaj delat dosti bolj va?nega proti propadanju dr?ave. Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 Kolega (Suli?ar) ki se zdej meni pri neki varnostni firmi, da za?ne delat, pa ga vpra?am zakaj ne pokli?e g. Zaletela direkt, pa on pravi; "Ah kje, on ma samo trgovine pa ?tacune ?ez, jz pa tega no?em!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2010 Pod 2010: Bernie Eccelstone za Bahrajn: "Prepri?an sem, da je bila tekma enako razburljiva, kot je bila povpre?na dirka v zadnjih petih letih. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 18. marec, 2010 Prijavi Napisano 18. marec, 2010 Lep dokaz da Bernie sploh ne gleda tekme ampak v ?asu dirke po?ne bohvekaj in tako mu je logi?no saj v zakulisju je res vse enako. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.