Skoči na vsebino

Cryogenic Treatment

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Vozi stari dedek avto malo sem, malo tja, pa ga ustavi policist in zahteva vozniško dovoljenje. - "Jaz sem dovolj star, da ne potrebujem več vozniške." - "Od kod pa ta ideja?" - "Bil sem na pregledu pri zdravniku, pa me je po pregledu vprašal, če še imam vozniško. Ko sem mu ga dal, je vzel škarje, ga razrezal in rekel: 'Tega ne boste več potrebovali'. Pa sem se mu zahvalil in odšel..."
    • Kateri je najslabši položaj pri sexu? Ko ležiš na hrbtu, zgoraj pa ni nobene...
    • Jp, tudi to drži,ko gre za zavarovanja, če nimaš kaska za avto tudi ne dobiš nič....  Če govorimo pa o nadomestnih gradnjah iz naslova državne-evropske pomoči pa so že skoraj vsi dobili denar razen tisti, ki so šli v spor z državo in še rešujejo odškodninske zahtevke. Marsikdo pravi, da je na boljšem čeprav je bilo zelo hudo in stresno.... 🥴  
    • P.S. Slike so december 2023 / januar 2024, ko je pri nas bil velik brrrrr 
    • Ogrevalna turistična fura potrjena - Andaluzija 8.4.2025 - 22.4.2025 budget za 2 osebi na enem motorju - bencin, hoteli, trajekt (Civitavechia) = cca 2.200€, ostalo pa odvisno kok poješ, popiješ....ogledaš   Tole je iz skavtinga (v glavnem ceste, ker sem bil sam) drugače bo pa ful ogledov in postankov Miatarjem ogled priporočan v prisotnost psihologa. Dubenga nikjer nje... Andaluzija 2024 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 175 new items added to shared album    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.