Skoči na vsebino

Ali ?elite da Lojz zapusti forum?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Glede na to, kaj si zadnji ?as privo??ijo nekateri tukaj?nji uporabniki, ?e posebno eden iz med vas (jueres) res ne vem ?e ima ?e smisel sodelovat v tem forumu.

Model jures spu?i debato in besedni dvoboj, potem pa v svoji nemo?i i??e luknje ter brska po smeteh ter mojem privatnem ?ivljenju in to vse z namenom diskvalifikacije in jasno, kasneje likvidacije. Tip ho?e svoj prav uvelajviti tako, da i??e pomo? na najbolj pritlehen in gnil na?in svojega delovanja. ?e?, jaz pa poznam nekoga, ki dela v isti firmi kot ti in ?e ne bo? tiho in ?e ne bo? nehal tukaj pisat svoj pogled na problem in ?e ne bo? nehal izra?at svojega mnenja, te bom likvidiral s pomo?jo mojih znancev, ki ti bodo potem oni onemogo?ili izra?anje in pisanje na tem forumu.

Perav, jaz se takih primitivnih in pritlehnih igric ne grem. Tak na?in diskvalifikacije svojih nasprotnikov in pozneje likvidacije so si privo??ile nekatere oblasti po drugi svetovni vojni. Ja madona v kateri dobi pa tukaj nekateri ?e ?ivijo/te?

OK, ni problema. Problem je edino ta, da jaz ne znam tukaj naredit ankete. Zato bi prosil nekoga od vas, da jo naredi namesto mene. ?e jo ne bo hotel naredit nih?e drug, prosim tebe Boss, ki sva najve? govorila in si namenila najve? besed, tudi pikrih, da to naredi? zame. A si tolk dober? Zdaj ima? prilo?nost, da kon?no utihnem, in da imate v bodo?e vsi mir pred mano. Lahko boste pisali tako kot do zdaj in lahko se boste vsi strinjali o vsem, saj med vami ne bo ve? Lojza, ki bi vam vtepal svoje mnenje in svoj pogled na cestni problem. Pravzaprav sem vam podajal enako mnenje kot ga ima ves svet, ki se soo?a s prepogostim umiranjem na cesti. Ni? druzga nisem trdu kot trdi vsa evropska stroka, ki ima enak ali podoben problem v prometu. Tukaj pa me nekdo ho?e o?rnit kot da jaz po?nem nevem kak?ne svinjarije in nezakonitosti. pa nisem delal ni? druzga kot izra?al svoj prav. Enako kot vsi vi, ?eprav sem jaz pokasiral veliko ve? ?aljivk kot pa sem vam jih vrnil.

OK, ni problema, torej, ?e vas bo ve?ina glasovala za to da grem, obljubim, da se bom umaknil od tukaj in nikoli ve? prijavil na ta forum. Saj si to ?elite, mar ne?

A obstaja tukaj kdo, ki je tolk deca in bo naredu anketo na to vi?o? Boss a bo? naredu to zame, ?e drug ne bo hotel? A ho?e? pla?ilo za to? Ni problema, se lahko zmeniva za eno resno vsoto.

Ni? druzga ni potrebno vpra?at v anketi kot to, ?e so tukaj?nji uporabniki za to, da Lojz zapusti forum. DA in NE. Saj tukaj je ?e enkrat padel tak predlog. Zdaj ga predlaganm sam zase.

In ?e boste izglasdovali da grem, imate spet ?isto pot pred sabo za uresni?evanje svoje teorije re?evanja problemov in uveljavlanja diktatute mazda foruma. Komot se boste lahko brez mojega vme?avanja hvalili kolk va?e mazde najve? letijo in kolk ste jo ?gali na kak?nem odseku itd....

Boss prosim! To je edino kar jaz tukaj kogarkoli prosim in za to sem pripravljen tudi pla?at.

Ajde!

Napisano

Glede na to, kaj si zadnji ?as privo??ijo nekateri tukaj?nji uporabniki, ?e posebno eden iz med vas (jueres) res ne vem ?e ima ?e smisel sodelovat v tem forumu.

Model jures spu?i debato in besedni dvoboj, potem pa v svoji nemo?i i??e luknje ter brska po smeteh ter mojem privatnem ?ivljenju in to vse z namenom diskvalifikacije in jasno, kasneje likvidacije. Tip ho?e svoj prav uvelajviti tako, da i??e pomo? na najbolj pritlehen in gnil na?in svojega delovanja. ?e?, jaz pa poznam nekoga, ki dela v isti firmi kot ti in ?e ne bo? tiho in ?e ne bo? nehal tukaj pisat svoj pogled na problem in ?e ne bo? nehal izra?at svojega mnenja, te bom likvidiral s pomo?jo mojih znancev, ki ti bodo potem oni onemogo?ili izra?anje in pisanje na tem forumu.

Perav, jaz se takih primitivnih in pritlehnih igric ne grem. Tak na?in diskvalifikacije svojih nasprotnikov in pozneje likvidacije so si privo??ile nekatere oblasti po drugi svetovni vojni. Ja madona v kateri dobi pa tukaj nekateri ?e ?ivijo/te?

OK, ni problema. Problem je edino ta, da jaz ne znam tukaj naredit ankete. Zato bi prosil nekoga od vas, da jo naredi namesto mene. ?e jo ne bo hotel naredit nih?e drug, prosim tebe Boss, ki sva najve? govorila in si namenila najve? besed, tudi pikrih, da to naredi? zame. A si tolk dober? Zdaj ima? prilo?nost, da kon?no utihnem, in da imate v bodo?e vsi mir pred mano. Lahko boste pisali tako kot do zdaj in lahko se boste vsi strinjali o vsem, saj med vami ne bo ve? Lojza, ki bi vam vtepal svoje mnenje in svoj pogled na cestni problem. Pravzaprav sem vam podajal enako mnenje kot ga ima ves svet, ki se soo?a s prepogostim umiranjem na cesti. Ni? druzga nisem trdu kot trdi vsa evropska stroka, ki ima enak ali podoben problem v prometu. Tukaj pa me nekdo ho?e o?rnit kot da jaz po?nem nevem kak?ne svinjarije in nezakonitosti. pa nisem delal ni? druzga kot izra?al svoj prav. Enako kot vsi vi, ?eprav sem jaz pokasiral veliko ve? ?aljivk kot pa sem vam jih vrnil.

OK, ni problema, torej, ?e vas bo ve?ina glasovala za to da grem, obljubim, da se bom umaknil od tukaj in nikoli ve? prijavil na ta forum. Saj si to ?elite, mar ne?

A obstaja tukaj kdo, ki je tolk deca in bo naredu anketo na to vi?o? Boss a bo? naredu to zame, ?e drug ne bo hotel? A ho?e? pla?ilo za to? Ni problema, se lahko zmeniva za eno resno vsoto.

Ni? druzga ni potrebno vpra?at v anketi kot to, ?e so tukaj?nji uporabniki za to, da Lojz zapusti forum. DA in NE. Saj tukaj je ?e enkrat padel tak predlog. Zdaj ga predlaganm sam zase.

In ?e boste izglasdovali da grem, imate spet ?isto pot pred sabo za uresni?evanje svoje teorije re?evanja problemov in uveljavlanja diktatute mazda foruma. Komot se boste lahko brez mojega vme?avanja hvalili kolk va?e mazde najve? letijo in kolk ste jo ?gali na kak?nem odseku itd....

Boss prosim! To je edino kar jaz tukaj kogarkoli prosim in za to sem pripravljen tudi pla?at.

Ajde!

Lojz ko bo? za?el dojemat bom debatiral s teboj - ko bo? le enkrat sprejemal kritike in mnenja drugih bo debata tekla naprej dokler bo? pa igral v stilu Georga Busha pa adijo....

Tudi s tem pisanjem ne bo? prevalil krivdo na nas da se te ho?emo znebiti ker si kao mo?nej?i v debatah. Jaz odidem iz debate moment ko mi kdo re?e bedak in ?e kaj ve?

Pa ?e enkrat naslov iz katerega pi?e? vidi ves Vesoljni svet - tvoj ra?unalnik ima pod naslov 2 od vseh ra?unalnikov, in tudi pingam te lahko (?e ve? kaj je to)

Ko bom pa vdrl na tvoj PC (nimam takih namenov) bom pa kr?il pravila - in ?e enkrat nobeno zasebnost nisem vdrl, dela? z ra?unalnikom podjetja in ?e bi oni slu?ajno vedeli kaj se dogaja bi tvoja rit odletela....ne moja...

To je tipi?en primer umskih iger, sedaj nas s tem pisanjem ?eli? spreobrniti ker si ?eli? tu ostati, ampak iskreo povedano ni tukaj uporabnika ki ga nisi u?alil:

@LabiGT, kolkrat na teden se pa tvoj dedek okopa?

Nekaj mi pravi, da bo? odgovoru, da se vsak dan tu?ira, al da dedka sploh nima?, al pa da je nepokreten v domu ostarelih. Ser motim?

Vid007

Se ti zdi da sem zacvilil? Jaz bi reku da cvili? ti, ker iz tebe gori fou?ija in ker te zaradi tvoje nesposobnosti verjetno noben ne mara v resno slu?bo.

Zakaj se tolk z glavo buta? v zid? Probaj malo omejit to svoje butanje v zid, pa te bo mogo?e tud kdo resno jemal.

madmax:

A ti pametnjakovi? bi pa kar ?ez drsali??e peljal, po omejitvah knede? Pa v jamo bi ti kar zapeljal, ?e bi bla na cest? In skalo bi ti kar odrinu s svojim madmaxmobilom?

Uh, take rabmo. Tvoja mama je gotovo ponosna na tvoje mo?gane.

uklopko

Muhe pa? zavohajo vsazga, ki drek me?a.

Boss

Boss, men se na da nalo?it tolk enih brezveznosti kot si jih ti. Ja, ?al, govori? brezveznosti in otro?arije. Jaoooo, kaj vse si naplozal.

Pravi? da te ne poznam. Res je, pozmam te tolko kar napi?e?. Pa ti mene tud. In ?e sodim po tvojem pisanju si ?e zelo otro?ji in neodgovoren. Poooolno takih izgovorov si napisal, kot da si se jih od otrok, ki ?pilajo ra?unalni?ke igrice nau?u.

Don

In spet tipi?na otro?arija nekoga. Tokrat DOn-a, ki pi?e kako je neka pun?ara malo avto prtislna. Za vas je najhuj?e to, ?e nekdo zaradi svoje nerodnosti ali okornosti na parkingu malo va? ali kak drug avto popraska. Uh kako je to smrtno nevarno, a ne?

Mah saj se mi ne da ve? odgovarjat takim otro?arijam. Mogo?e kdaj drugi?.

Sami otro?ji izgovori.

Boss

da ti rabi? dodatne razlage ker o?itno zelo slabo kapira?. Enim pa? slabo vle?e zato rabite ?e in ?e razlag.

Alex

?e se bo? res pobolj?al in bo to opazila tudi tvoja nona (babica) ti bo v znak hvale?nosti in za pla?ilo ziher skuhala veliko skledo vanilijevega pudinga in zraven te ogromne sklede pristavila ?e pol litra frutka s koren?kovim in breskovim sokom, da bo? lahko posplaknil vanilijev puding v svoj siti in napolnjeni ?elod?ek.

Dr?im pesti zate!

Boss

Boss, uglavnem spet en ?lepar neumnega in otro?jega plozanja, zato se mi ne da odgovarjat na to tvoje napisano sranje

Ajvar

hej prjatu YavarYe X6V6 a bo? spil ?e en pir ali sok, kafe, a bo? ene vampe al pa pasulj zgrizu itd...al pa; hej YavarYe X6V6 a si ga kaj namo?u sino?i, pa zakaj ne? itd...vidi?, ne gre.

Mi vsi

Ni statistika kriva da ste vi tak?ni kot ste. Vi ste krivi, da je statistika tak?na kot je

Hehe, prav fajn se mi zdi, ko vidim, da sem vas, ?eprav vas je tukaj enako misle?ih kot rusov, razkopal ko star ?kaf. Dolgo sm rabu, ampak mi je ratalo. Hvala vam.

Jaz in ostali

To zaklju?i? lahko samo ti, ker, kot ka?e, ma? bolj ?voh procesor.

Tebe in ostale divjake pa? moti to, ker je pisalo v nesre?i, ki si jo ti objavil, da je bila v tisti nesre?i prevelika hitrost. Ja pa? bila je. Kaj bi zdaj ti rad? In ?e je nekdo vozil prehitro ker je bil pijan, je to pa? posredni vzrok. Kon?ni vzrok je prevelika hitrost.

Ti bom ?e miljav?enti? ponovil:

Nekdo, ki je pijan lahko vozi prehitro. Nekdo, ki je pijan lahko vozi tudi prepo?asi. Nekdo ki je pijan lahko vozi po napa?ni strani ceste. Nekdo, ki je pijan lahko vozi v nasprotno smer. Nekdo, ki je pijan, lahko napa?no premika vozilo itd...to so konkretni in neposredni vzroki nesre?. Posrednih pa je lahko miljav?ent.

In v tem zadnjem primeru, pa? punca pi?e SMS. To je posredbni vzrok za nesre?o. In v statistikah ne bo pisalo, da je bil direktni vzrok za to konkretno nesre?o igra?kanje z mobitelom, ampak bo pisalo npr. napa?na stran vo?nje. ZAKAJ pa nekdo pelje po napa?ni strani, je pa spet lahko miljav?ent vzrokov. In ti to dobro ve?, le da se teb o?itno zdi imenitno, ker iz sebe dela? bedaka.

Lojz ko se bos umiril in nas nehal zalit kliknem DA, do takrat pa NE za tvoj obstanek!

Pa prosim za debatne krozke treniraj na drugih forumih. Hondasi te bojo veseli ker tam je pa vse prilagojena hitrost.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Lojz ?e se ne motim si nekje na forumu napisal nekaj podobnega v smislu da smo isti kot drugi na drugih forumih ker naj bi te tudi drugje "napadali" tako da zgleda da ni problem v nas. Lahko pogleda? koliko ?lanov oz. uporabnikov je na na?emu forumu, koliko objav je ?e bilo objavljenih in ti si prvi pri kateremu se dogaja to kar se. Tukaj so bilo vsi dobrodo?li in ?e vedno so. Imam pa ob?utek da se bo ta debata spet prevesila v neko malo vojno, ker se bo? ti po?util spet napadenega ipd.

Napisano

Lojz ?e se ne motim si nekje na forumu napisal nekaj podobnega v smislu da smo isti kot drugi na drugih forumih ker naj bi te tudi drugje "napadali" tako da zgleda da ni problem v nas. Lahko pogleda? koliko ?lanov oz. uporabnikov je na na?emu forumu, koliko objav je ?e bilo objavljenih in ti si prvi pri kateremu se dogaja to kar se. Tukaj so bilo vsi dobrodo?li in ?e vedno so. Imam pa ob?utek da se bo ta debata spet prevesila v neko malo vojno, ker se bo? ti po?util spet napadenega ipd.

Grega saj nisem slep. Tukaj in v podobnih avomobilskih forumih so dobrodo?li vsi tisti, ki mislijo enako, kot misli in pi?e ve?ina in enako kot mislite vi. Ostale se poizku?a na tak ali druga?en na?in diskvalificirat.

@ Jures zanimivo kolk ma? ti cajta da si zbrskal vse moje poste, v katerih si se po?utu u?aljenega. Ve? u?aljenost in ?alitev ni eno in isto. Jaz se sploh nisem po?utu u?aljenega ?eprav ste vsi po vrst name stresali ?aljivke. Jaz nikomur nisem dobesedno reku da je bedak, debil itd...vi pa ste meni to rekli in to dobesedno. No pa izbrskaj ?e vse poste kjer so ?aljivke padale name. In jaz nikoli ne za?nem pisat "zabeljenih" besed PRVI. Kadar kaj so?nega povem je to ZMERAJ v samoobrambi. Ampak vi bi pa? radi, da se jaz na va?e ?aljivke in napade ne bi odzval in da se ne bi branil. Nak, ne bo ?lo.

In ne! Ne pri?akujte da se bom spremenil v robota in hlapca, ki bo pisal to kar bi vi hoteli da pi?em. Potem to enostavno nebi bil ve? jaz. Bil bi kot vi in ki bi enako razmi?ljal kot vi in kot razmi?ljajo vsi ostali, ki radi na gas pritisnejo. NE odpade!

Jures sploh nisem u?aljen in men se jebe za vse ?aljivke ki ste mi jih izrekli. Ti zard mene lahko stokrat re?e? da sem debil, kreten idiot bedak itd...mene to ne prizadane. Hvala Bogu je moja psiha ?e kar zdrava. Ti kot vidmo svoje ?ivce ne zna? preve? dobro kontrolirat in ko se nisi sposoben ve? z besedami bojevat, si se poslu?u nagrav?nega brskanja po zasebnosti in potem to izbrskano sranje za?el prodajat drugim in ostalim po netu. To pa je pritlehno dejanje namenjeno zgolj in samo likvidaciji. To se dela v diktarturi in totalitarnih re?imih. Jaz pa sem totalitarizem pustu za sabo. V tebi kot ka?e je ?e hudi?evo prisoten. Ne boj se zame, ?e jaz med slu?bo visim na internetu. To pri najini debati nima veze. To je moj problem in mojega delodajalca. To se tebe ne ti?e, kot se tudi ne ti?e tvoja slu?ba in tvoje privatno ?ivljenje, mene. Pri najini debati je pomembno kaj si poveva. In ti nima? jajc, da bi se bojeval po?teno.

Bom pa ?e tebe prosu. Dej ti napravi anketo, ki bo delovala. Jaz ti dovolim in te prosim. A bo??

In vsem ?e enkrat povem. Ne bom se spremenil. To sem jaz. No?em, bit vi. Jaz bom svoje mnenje povedal, pa ?e vam je prav al pa ne in tudi ni? nimam proti ?e vi meni poveste svoje mnenje. To je, ?e se ne motim, tudi namen po?tenih forumov. Izmenjava mnenj. Na va?e ?aljivke pa se bom odzval tako, da se bom branil.

Torej napravte anketo meni v ?ast in glasujte. Izid glasovanja bom spo?toval.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.