Skoči na vsebino

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum

Ustvari kratki URL

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum?  

56 uporabnikov je glasovalo

1. 1. Odgovor

• Da
      33
    • Ne
      23

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ma ni panike... verjetno je kak kozar?ek cvi?ka preve? ruknu... pa je malo zaspal danes.... ampak je ?e tu! :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

• Odgovori 318
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Kje smo? Ne morem spremljati teko?e....

A je poslovilec ze bil, al se napi*** vse naokoli?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Lojze ?trajka... mogo?e mu je pa Rexy prsteka odgriznu ker je bil laaa?eeeen..... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Dejte prosim nehat !!! :angry2:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Evo, ?e ena "korektnost" tega mazda foruma.

Iz na?e IT slu?be sem dobil obvestilo, da so prejeli prito?bo nekoga, ki bojda ve, da sem jaz med slu?benim ?asom na forumu mazda-si.net. Le kako so izvedeli? Zdaj ho?ejo moje potrdilo, ?e je to res. Kaj naj druzga kot priznam.

?e ena podlost, ki si jo lahko privo??ite le tukaj. Le kdo bi to naredu?

Torej dvojna likvidacija s strani tega foruma. Lepo od vas. Le kaj ste ?e vsega zmo?ni, naredit, da bi uveljavili svoj prav?

In pol se tukaj spra?ujete, zakaj me danes ni z vami....

Bleferji..

Napisano

Torej dvojna likvidacija s strani tega foruma. Lepo od vas. Le kaj ste ?e vsega zmo?ni, naredit, da bi uveljavili svoj prav?

Poiskati naslov zidance, da pridemo in organiziramo eno Mazda?ko zabavo na parkiri??u. :bravo::bravo:
Napisano

Poiskati naslov zidance, da pridemo in organiziramo eno Mazda?ko zabavo na parkiri??u. :bravo::bravo:

A boste vsaj tolk fer in naznanili ?as prihoda k moji zidanci, da bom en dan prej mojga psa Reksija stradal? Bo potem raj? za vami teku, ?e bo ?e na te??e tisti dan.

Le povejte le, da ne bo moj pes predolgo la?en in ?ejen.

Napisano

Iz na?e IT slu?be sem dobil obvestilo, da so prejeli prito?bo nekoga, ki bojda ve, da sem jaz med slu?benim ?asom na forumu mazda-si.net. Le kako so izvedeli? Zdaj ho?ejo moje potrdilo, ?e je to res. Kaj naj druzga kot priznam.

Bleferji..

Si ti ziher da tvoja IT slu?ba ni gledala, kje ti skos brouzas. Ker zelo dvomim, da bi se kdo tlele matral pa ?pecal tvojim IT-jevcem.

Namre? IT-jevci v kakih resnih/ve?jih firmah, lahko gledajo ?e se kej dela al ne (ne iz svojga veselja, ampak v ve?ini na zahtevo vodilnih).

Napisano

No glasovanje se naglo bli?a koncu, zato bi vas ?e nekaj prosu.

Dejte tukaj povedat, kdo je glasoval z DA in kdo z NE. Da bom vedu. Si bom zabele?u.

Napisano

Bleferji..

no to pa res ni kul...ce je res kar si napisal

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jaiks...... Lojz... neglede na na?e debate tukaj, sem skoraj prepri?an, da ni nebeden od na?ih raznih obvestil v tvoj oddelek po?iljal.... Ker to res ni fajn.... <_<

Feel free....

Napisano

Jaiks...... Lojz... neglede na na?e debate tukaj, sem skoraj prepri?an, da ni nebeden od na?ih raznih obvestil v tvoj oddelek po?iljal.... Ker to res ni fajn.... <_<

Kdo pa je pol? A misli?, da sem jaz sam sebe za?pecal?

Nekdo od tukaj je ?e bolj pokvarjen kot sem si mislu. Da ga ni sram!

Itak pa tega ne morem izvedet, ker tukaj se pi?e z nick-om, na ovestilu se pa ziher ni podpisal z enakim imenom.

Napisano

Bleferji..

O?itno se ne zaveda?, da se vsak tvoj klik in vsako tvoje brskanje po netu bele?i na va?em slu?benem cenralnem serverju in to imajo vse dr?avne slu?e tak sistem in ve?ina privat firm, to da so te dobli, bi pa moral pri?akovati in se ?e takoj, ko si se pojavu na tem forumu v slu?benem ?asu zavedat tudi vseh posledic, ki jih lahko zaradi takega po?etja nosi?, zato pa eni pi?emo po forumih v prostem ?asu, v slu?bi pa niti nimamo ?asa zakaj takega kot ga imate vi dr?avni upravi in to sem ti ekrat ?e povedal, vem sam iz lastnih izku?enj kolk vi bogi rev?ki delate, sem tudi jaz delal v dr?avni slu?bi kar nekaj ?asa in vem sedaj, ko delam in sem po tistem ?e tudi delal v vseh mogo?ih privat firmah koliko ?asa imate v dr?avnih slu?bah poleg dela ?e za privat zadeve, tako da ne bi raje o tem kaj ve?, ker lahko prehitro pridemo do tega, da ste za svoje nedelo ?e kako preve? pla?ani napram privat sektorju, kjer se bistveno ve? in bol dela in ni ?asa za pisanje po tak?nih in druga?nih forumih in internetnih straneh.

Napisano

O?itno se ne zaveda?, da se vsak tvoj klik in vsako tvoje brskanje po netu bele?i na va?em slu?benem cenralnem serverju in to imajo vse dr?avne slu?e tak sistem in ve?ina privat firm, to da so te dobli, bi pa moral pri?akovati in se ?e takoj, ko si se pojavu na tem forumu v slu?benem ?asu zavedat tudi vseh posledic, ki jih lahko zaradi takega po?etja nosi?, zato pa eni pi?emo po forumih v prostem ?asu, v slu?bi pa niti nimamo ?asa zakaj takega kot ga imate vi dr?avni upravi in to sem ti ekrat ?e povedal, vem sam iz lastnih izku?enj kolk vi bogi rev?ki delate, sem tudi jaz delal v dr?avni slu?bi kar nekaj ?asa in vem sedaj, ko delam in sem po tistem ?e tudi delal v vseh mogo?ih privat firmah koliko ?asa imate v dr?avnih slu?bah poleg dela ?e za privat zadeve, tako da ne bi raje o tem kaj ve?, ker lahko prehitro pridemo do tega, da ste za svoje nedelo ?e kako preve? pla?ani naprav privat sektorju, kjer se bistveno ve? in bol dela in ni ?asa za pisanje po tak?nih in druga?nih forumih in internetnih straneh.

In to so me ujeli glih zdaj, ko se tukaj fajtamo?

Neglede na vse, naj se tukaj javi tista ?pec kahla, ki je to nardila. Rit pokvarjena.

A ti pravi?, da si pa priden gara? drga? in dela? ko ?rvi?ek?

Napisano

Lojz:

1.) Prvo se vpra?aj kdo tu pozna tvoj ime in priimek? Pa bo? takoj dobil kandidate, ker dvomim da je ?el kdo klicat na tvoj ?iht pa re?t da en Lojz gnjavi po mazda forumu.

2.) Amini se ne posli?ujejo suspenz niti ban ocij, tako da zale dvomim da bi ?li v ekstrem pa ?pecat. Jest bi ?e zdavnaj stisil suspend za kak teden ali dva.

3.) ?e borvza? na ?ihtu, forum admin verjetno vidi samo javni IP firme in ne tvojega PC-ja. Tko da je na istem kot pri to?ki ena.

4.) Edino ?e si tako famozen primerek in je dost da re?e? da en Lojz gnjavi pa vsi takoj vejo za koga gre.

5.) Vozi va? vodja IT-ja mazdo? :P

Lahko pa da sem izpustil post v katerem si navedel svoje ime in priimek ter ime svoje firme. My bad v tem primeru in ignoriraj vse zgoraj napisano

Osebno mislim da si bolestno ?eljan pozornosti in s takimi zadevami jo uspe?no dobiva?. Take in podobne teme so temu v dokaz. ?e zdevnaj bi lahko zapustil forum, brez jokanja, bombanja po prsih, ?e bi le hotel in ?e bi bil tako zalo prepri?an da se ti godi najguj?a krivica. Na nobenem forumu ?e noben ni jokal za nobenim, ne misli da bo za tabo kaj druga?e. Ve? kak?en je vedno odziv na tujih forumih ko se gre en tak komad "poslovilne" topice. Goodbye and don't let the door hit you in the ass on your way out!

.

Napisano

No glasovanje se naglo bli?a koncu, zato bi vas ?e nekaj prosu.

Dejte tukaj povedat, kdo je glasoval z DA in kdo z NE. Da bom vedu. Si bom zabele?u.

Js nisem bil(zakaj bi ?e ve?jo pozornot privlekel na na? forum), ?akam konec glasovanja, sem pa glasoval za .. in to sem ?e nekje prej napisal.

PS: Ne odgovarjam z da in ne tako kot vi G.Lojz.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nasvidenje pa pazi, ko bo? ?el ?ez nihajna vrata, da te ne bodo brcnila v rit.

Sem glasoval ZA odhod, za?pecal te pa nisem.

Napisano

?e smo ravno pri pozornosti, mo?nost da je tole (blokada neta) samo blef po tem takem, al je res? <_<

Sicer pa sam niti nimam znanja za kej tacga izsledit, tko da ... - upam pa da tudi kdo drug s foruma ni tok "?leht", konc koncev ?e tvojim ?efom ustreza tvoj na?in dela, to meni ?isto zado??a! :danzoman:

Sam sem seveda glasoval z NE! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e so mu res izklopli internet ni to ni? posebnega.

?e bi bil jaz njegov ?ef bi naredil isto-samo kak?no leto ali dve prej.

Zdej pa na delo,Lojz,da nadoknadi? zamujeno. ;)

Napisano

Lojz upam, da glede na vse pisarjenja med nama, da bi ti stisnil DA se o meni krepko moti?. Je pa verjetno, da sva z najinim dialogom ?la marsikomu na ?ivce in sem prepri?an, da ?e bi o meni glasovali, da bi si tud sam prislu?il kar nekaj DA-jev ;)

Druga? te pa tudi jaz nisem ?el to?arit, ker bi to blo pa res dvoli?no, da bi ti dal DA pol bi te ?el pa to?arit - ni logike a ne?

33112_1.png

Napisano

Jaz sem ZA, nisem pa ?peckahla.

Je pa res, da ?e ?e hodi? v slu?bo in si tudi pla?an za to, pol tudi delaj, ne pa se afnaj po forumih.

Napisano

In to so me ujeli glih zdaj, ko se tukaj fajtamo?

Neglede na vse, naj se tukaj javi tista ?pec kahla, ki je to nardila. Rit pokvarjena.

A ti pravi?, da si pa priden gara? drga? in dela? ko ?rvi?ek?

Ja eni nimam takih slu?b, da bi meli ?as po forumih pisat, mormo kar pridno delat cel ?iht.
Napisano

kakor sem bil na zacetku proti sem glasoval DA ... drugac pa ni moj cas vredn da bi se kej prevec obremenjeval s tabo kaj sele da bi te sel specat - preprosto si zguba cajta za moj cas ;)

Lp R.C.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.