KAALman Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 ...mo?i, potem je ena od mo?nih napak te?ava na vakumskem sistemu... pri meni je bila te?ava konkretno v delu, ki se imenuje "VBC VACUUM DAMPER", in je vgrajen na vakumski liniji, ki krmili obra?anje loput turbine: torej, preden se lotite svoje vozilo obdol?evati ?esa huj?ega, lahko sami doma v grobem preverite delovanje vakuumskega sistema, doti?ni del pa se nahaja pod okrasno plastiko pokrova motorja: v mojem primeru je bil na eni strani odlomljen danes grem v iskanje novega dela, za?asno pa sem re?il zadevo tako, da sem cevke spojil s plasti?no cevko, ki sem jo vtaknil namesto okvarjenega dela... EDIT: nadomestni del se dobi, stane pa 20,20 EUR + DDV = 24,24 EUR (solidna cena za en plasti?en valj?ek ) Citiraj LP KAALman
prfoks Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 Odli?no, najlep?a hvala. lp Marko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.