ice Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. avgust, 2009 no pa je prisel cas za nove feltne so 17col in 8col siroke imajo spredaj gume 235/45/17 zadaj pa 255/40/17 ker so gume zlizane in presiroke ( na avto pasejo brez ru?enja) zelo slabi pospeski in s tem prevelika poraba imam se vedno original feltne gor do pomladi Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. avgust, 2009 problem je, ker si dal prevelike gume za tvoj avto (prevelike ne sam presiroke ampak tudi premer ni pravi) in pol seveda se to opazi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 28. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 vem ja ampak zgleda pa fajn Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 ?igec, 255ka je pa kar huda, na ?em je to blo prej? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 28. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 na toyoti supri una k je uzad parkirana z mojimi feltnami sej poj ko bom kupoval bo najvec 225 Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 standardna 626 V6 ima 205/55 15 ce hoces dat 225 pri 17 col, je pravilna dimenzija 225/40 17 235/35 17 ali 235/40 17 255/35 17 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 28. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 supr hvala kolk ozke pa bi se spravu na 8 col sirine? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 glede 8 sirine je odvisno od profila za manjse profile (se pravi od 55 navzdol) je 225 do 245, idealno za 8 je seveda 225. tko za splosni info: sirse feltne in ozje gume imajo boljsi efekt (stabilnost+lega) kot pa ozje feltne in siroke gume Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 labi eno uprasanje glede na to da smo vsak dan blize zimi kaj priporocas za mojo 6 195/65/16 ali 205/60/16.. hvala ti Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 195/65 16 bos zelo tezko najdu, pa se to bojo vse za dostavne avte... tko da ti ostane 205/60 16... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2009 205/60/R16 - se da za relativno normalno ceno dobit una dimenzija je pa res samo dostavni?ka dimenzija in ne sodi na osebni avto saj je ve?ino predimenzionirana zaradi ve?jih obremenitev dostavnikov. Tako, da pozabi na to dimenzijo, ker Mazda 6 pa? ni dostavnik. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 29. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2009 205/60/R16 - se da za relativno normalno ceno dobit una dimenzija je pa res samo dostavni?ka dimenzija in ne sodi na osebni avto saj je ve?ino predimenzionirana zaradi ve?jih obremenitev dostavnikov. Tako, da pozabi na to dimenzijo, ker Mazda 6 pa? ni dostavnik. sej sem gledal in v slovenski bistrici jih dobim za 84 eur komad.so pa dunlop wintersport 3d ima kdo izkusnje s to gumo? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 29. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2009 sej sem gledal in v slovenski bistrici jih dobim za 84 eur komad.so pa dunlop wintersport 3d ima kdo izkusnje s to gumo? ja odlicna guma, bleje mos prit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 29. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2009 To?no to gumo mam jaz za pozim gor in moram re?i, da je res dobra guma med M+S gumami. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2009 sej sem gledal in v slovenski bistrici jih dobim za 84 eur komad.so pa dunlop wintersport 3d ima kdo izkusnje s to gumo? Js imam iste wintersport 3D dimenzije 205/55 16 in so ok, glede na to da te?i??e avta ni najbolj ugodno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.