YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2010 Prijavi Napisano 22. januar, 2010 u bistvu za?ne spu??at oz. neki v tem smislu, ti bo? ?e vedu, sej si majster za mehani?ne zadeve Tuki sem te ?akal, pa ve? da je potrebno zamenjat tudi zobat jermen ko menja? vodno pumpo.Zakaj ? Zato ker ?e svoj ?ivi dan nisem jemal dol zobatega jermena in dajal naza istega, le zakaj ni ?e nobenemu utrgal jermena, pa ?eprav mu je ?alabajzar ?raufal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 22. januar, 2010 Prijavi Napisano 22. januar, 2010 Tuki sem te ?akal, pa ve? da je potrebno zamenjat tudi zobat jermen ko menja? vodno pumpo.Zakaj ? Zato ker ?e svoj ?ivi dan nisem jemal dol zobatega jermena in dajal naza istega, le zakaj ni ?e nobenemu utrgal jermena, pa ?eprav mu je ?alabajzar ?raufal ? Tut js nebi pustu, da bi mi dal istega nazaj gor. Sm pa sli?u pravt tut, da pri prvei jermen (original) pri japoncu ni ?ans, da napoka, je to res? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 22. januar, 2010 Prijavi Napisano 22. januar, 2010 Tut js nebi pustu, da bi mi dal istega nazaj gor. Sm pa sli?u pravt tut, da pri prvei jermen (original) pri japoncu ni ?ans, da napoka, je to res? Ni glih res.Moj izgleda ?e precej bogi-ni sicer napokan,je pa kar grd za videt,pa ima okili 100 tiso?. Citiraj
lc4 Napisano 23. januar, 2010 Prijavi Napisano 23. januar, 2010 Kolk je men znano se vodne pumpe pr prvem velikem servisu ne menja, pr drugem pa ja. Mi smo jo zamenjal na drugem velikem servisu. Kar se pa filtrov ti?e, sm jih dobu na A-Cosmosu v LJ v trgovini ki jo imajo za Mercatorjem v ?i?ki (Ulica Jo?eta Jame se mi zdi). Vpra?al sm jih tud za olje, vendar so tistega ki sm ga hotu imeli samo po redni ceni in mi je tip tam svetoval da se ga da drugje dobit ceneje. Cene so pa pribli?no takole:- filtri Nipparts za zrak, olje, klimo in nafto: vse skup okol 25?- olje Mobil Synt S 5W40 (za dizla brez DPF) mal ve? kot 8?/l (naro?il na mimovrste)- 20? za mehanika, ki mi je vse to zamenjal (9? bi pa ra?unal za menjavo ?e kupi? olje pri njem) vse skup je pri?lo pribli?no 90? ?koda se mi zdi da me ni sre?ala pamet ?e prej, da bi takoj po prenehanju garancije za?el popravljat drugje... kur... vsaka ?ola nekaj stane Sam tile filtri Nipparts so pa skoraj pol cenej?i od ostalih proizvajalcev.Upam da kvaliteta ni slab?a zaradi ni?je cene. Citiraj
Deeyan Napisano 23. januar, 2010 Prijavi Napisano 23. januar, 2010 Ni glih res.Moj izgleda ?e precej bogi-ni sicer napokan,je pa kar grd za videt,pa ima okili 100 tiso?. se mi je zdel, da to glih nemore bit res. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.