Skoči na vsebino

adormi11 praznuje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vse najbolj?e majstr. :pepsi:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
:pepsi:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?estitke ! :mi pijemoo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Primerjava z avtom ni na mestu...sam dobro veš...avto se mora razbiti,da čim bolj zaščiti potnike in voznika. In gledena to,da obstajajo telefoni,ki se ob nekem normalnem padcu na tla ne razbijejo in dalje delujejo BP...ne bom govoril o Nokiah... Bolje je pogledati kak zanimiv video...tukaj en zanimiv o Nokiji 6 vs. 3310...je Nokio 6 imela tako žena,kot tašča...in tašča,kar dobi v roke-razbije😲    Dugače pa o teh..."ne poznam človeka,ki bi šel z Androida na iOS in nazaj".....ja,ja...rekla,čula,kazala...   Pri "razbijanju" japčkov...mislim,da komentar ni potreben.     In zanimiv video,kako je ta Nokia 6 narejena...tega pr jabčku ne boš našel...    
    • Imaš čas za reklamacijo 2 meseca, po tem ko ugotoviš napako. Če je ta ugotovitev v okviru 2 let od popravila.
    • Jaz imam pa Xiaomi - POCO F5 PRO 12+6 / 265, 67W polnjenje in 30W brezžično.(380€) Sem po enem letu in pol zelo zadovoljen👍. Je pa zunaj že F6 PRO. 
    • Poznam.   3 mesce je zdržal na iPhone X, vrnil in rekel, če želijo, da ima služben telefon naj bo Samsung Galaxy ....
    • Če se razbije Mazda še ne pomeni, da je slaba. Mogoče je slab voznik, ne pa avto? 😁 Ne poznam človeka, ki bi šel z Androida na iOS in potem nazaj na Androida. Se popravljam, tvoj sin je prvi. 😆   (sam imam še Androida, trenutno Samsung S21 FE - OK, prejšnji Huawei P20i mi je bil bolj všeč)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.