YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. september, 2009 Men z ultimax-om saker dela isto Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pagat Napisano 18. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. september, 2009 Trenutno sem na drugem tanku ultimaxidizla; zaenkrat lahko potrdim Bossova opa?anja. Ob?utno manj pokadi ko pospe?im, zdi se mi mi bolj miren/tih tek motorja. Poraba enaka oz. nemogo?e realno testirat, enako mo?. Kar se mene ti?e, tole ni samo marketing Lahko pa da je placebo efekt . V vsakem primeru pa dobra poslovna poteza Petrola Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 18. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. september, 2009 4 tank Ultimaxa ?e noter..... razlike ob?utim NOBENE!!! :ne vem: Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 18. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. september, 2009 tud jest ne.... edin barva pa vonj sta drugacna.... to je to. nasploh poglejte filter nafte na servisu. Moja izkusnja: - Petrol - filter crn - MOL - filter kot nov. zal mi je mol prevec s poti. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 20. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. september, 2009 Evo prvi tank z Ultimaxom. Kaj pa vem, kake hude spremembe ni. Mogo?e mal ni?ja poraba, ampak po enem tanku je te?ko re?t. Vsaj ?e ene par jih bo treba pokurit, da bo zadeva malo bolj korektna. Zadnji tank je bila poraba 6.36 kar se mi zdi ok. Pri OMV-ju je po desetih tankih povpre?na poraba 6.70l, bomo videli kako bo pri petrolu. Sicer pa kakega pove?anja mo?i ni ?utiti..?e tko trga:P. Mogo?e je manj tresenja oz. podrhtavanja tam okoli 1000-1200 obratov.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. september, 2009 jaz sem dal cez drugi tank, se mi pa zdi, da je poraba res nizja...bom se testiral zadnji tank je bil 7.8l/100km povprecna hitrost 133km/h (po gpsu), kar pomeni da sem vecinoma peljal okoli 170km/h po stevcu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 20. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. september, 2009 ti si pa kr hiter stric Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 20. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. september, 2009 ....., kar pomeni da sem vecinoma peljal okoli 170km/h po stevcu doj?land uber alles Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 doj?land uber alles zemlja moja hrvatska v dojclandu se peljem hitreje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 V?eraj natankal prvi tank ultimaxa pa da vidimi, ker z omv 100 je bila poraba res visoko, v soboto sem ga res ornk ti??al 180-220 - 140-150kilometrov in poraba 9,6 l/100km Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. september, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 Spet mi avto pocukava, ko je hladen pri konstantni vo?nji z istimi obrati Imam pa notri MOL tako, da mi ni ?ist ni? ve? jasno. Bom naslednji tank dal spet Petrol notri. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 Matr boss,to bi znal bit pa kak common problem pri mazda dizlih. Kak ecu software, nastavitew.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. september, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 imam najnovej? SW notri, tko da ne vem v ?em je problem :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 Zanimivo. Jah ni?, pejdi naslednji? na petrol pa bomo videli. ?eprav MOL vsi nekaj hvalijo. Razen, ?e ma? res 'sre?o' pri tankanju.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. september, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 Sre?a bi znala bit tud faktor ja ... hehe Ma sej zdele sem ?e sam seb te?en, k zgleda kot da bi hotu vse druge naftne firme o?rnit, sam ?e kdo ne verjame mu lahko tudi demonstriram. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 A ve? kaj. Va?no da cukanje izgine, ko je ogret Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gustav Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 To je vse posledica hitrega razvoja, kjer je vse narejeno na pol. JAz bi znoru. Avto za 30 k? cuka kaj je to JBMM?!?!? Po mojem bi moralo bit uzakonjeno, da se model lahko zamenja na X let motor pa na Y. Potem bi bile zadeve doterane. ?e malo, pa se nam bodo v avtih pojavljali Blue Screeni.... Safe mode ?e mamo.... kam to pelje.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 pol pa daj, last good known configuration that worked Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sdspecy Napisano 21. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. september, 2009 Sre?a bi znala bit tud faktor ja ... hehe Ma sej zdele sem ?e sam seb te?en, k zgleda kot da bi hotu vse druge naftne firme o?rnit, sam ?e kdo ne verjame mu lahko tudi demonstriram. Boss, evo, za tebe:http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=6352Mal reklame Resno; jst bi ?ou "na garancijo" lp,D Citiraj Lp, D Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 22. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Evo, ?e niti 50km/h nisem naredil z ultimaxom in porabo ka?e 9,1 l, kar seveda ?e ni realno povpre?je ampak vseeno bolje kot 9,6l z omv 100. v?asih imam ob?utek kot da za?teka izra?un povpre?ne na najvi?ji mo?ni ravni Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 22. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Evo, ?e niti 50km/h nisem naredil z ultimaxom in porabo ka?e 9,1 l, kar seveda ?e ni realno povpre?je ampak vseeno bolje kot 9,6l z omv 100. v?asih imam ob?utek kot da za?teka izra?un povpre?ne na najvi?ji mo?ni ravni Pa kaj vi delate z avti da imate tako porabo, govorim o bencinu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 23. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2009 Pa kaj vi delate z avti da imate tako porabo, govorim o bencinu ? Ma ne vem kaj avti delajo da tolk ?rejo. Do vikenda je bila poraba ?ez 9.0 (predvsem mestna vo?nja) v soboto sem ga ti??al tja do 225 km/h, ok, je bila poraba 9,6 (bila je notri 100tka), sedaj je pa pod 9litrov. Najbolj ga kot ka?e uni?i mestna vo?nja, v LJ je katastrofa. Relacija se dobro ?ez pride, sem z nadpovpre?no vo?jo pri?el na dobrih 7 litrov. No sej bi vgradil plin, ko bo ?e nekaj konkurence in bo cena na 500 eur padla , zanimivo da tako niha poraba. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cRaZY Napisano 23. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2009 Ma ne vem kaj avti delajo da tolk ?rejo. Do vikenda je bila poraba ?ez 9.0 (predvsem mestna vo?nja) v soboto sem ga ti??al tja do 225 km/h, ok, je bila poraba 9,6 (bila je notri 100tka), sedaj je pa pod 9litrov. Najbolj ga kot ka?e uni?i mestna vo?nja, v LJ je katastrofa. Relacija se dobro ?ez pride, sem z nadpovpre?no vo?jo pri?el na dobrih 7 litrov. No sej bi vgradil plin, ko bo ?e nekaj konkurence in bo cena na 500 eur padla , zanimivo da tako niha poraba. Evo moje: http://www.spritmonitor.de/en/detail/350701.html Mestna voznja se definitivno pozna. Jaz imam precej voznje po mestu, kar se zelo pozna na porabi (ce se zgodi da cel tank ne grem na avtocesto, ampak samo do 120km/h od rondoja proti domzalam, je lahko povprecna hitrost tudi 25km/h). Zadnje 3 tanke se poraba manjsa, ne vem pa ce je to samo Ultimax. Verjetno je malo privajanja na avto, pa mozno da tudi prehod iz OMV 100/98 na 95 oktanov. Je pa zanimivo, da je bila najmanjsa poraba sedaj s hrvaskim bencinom! (8.9l, 4 osebe, poln prtljaznik, klima do konca). Prakticno identicna pot tja s slovenskim bencinom in manj klime (potovanje zjutraj) pa je bila poraba 9.28l! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 23. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2009 Pa kaj vi delate z avti da imate tako porabo, govorim o bencinu ? Teramo jih ,kaj le... Sam res ,na avtocesti ?re bencinar ko zme?an.. Skor ku jest per Ko sem se vra?al z morja ,s Pelj?ca prej?nji mesec ,sem se odlo?il vozit po AC 150 na uro.To?no , po gps-ju.. Pri 150, oziroma 160 po ?tevcu, ima motor 4000 obratov in najve?ji navor. In z tempomatom...Popu??al sem le pred tuneli, kjer je omejitev 100 ,potem pa tempomat resume,in ?ibamo dalje... Moram re?i, da sem se resno ustra?il ,da mi bo zmanjkal benza ?e do Zadra.. S tem, da sem ga na za?etku AC polno nalil..Res sem imel na strehi surf, no.. ampak useen.. Z dizlom sem isto pot delal ,700 km v eno smer , skor tja in nazaj z enim tankom,bencinarju je pa komej dost dva tanka za eno stran.. Aja ,comp je pokazal povpre?no preko 10 litrov na koncu autobana, potem je zdrsnil na dobrih 9 do doma. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2009 Evo moje: http://www.spritmonitor.de/en/detail/350701.html Mestna voznja se definitivno pozna. Jaz imam precej voznje po mestu, kar se zelo pozna na porabi (ce se zgodi da cel tank ne grem na avtocesto, ampak samo do 120km/h od rondoja proti domzalam, je lahko povprecna hitrost tudi 25km/h). Zadnje 3 tanke se poraba manjsa, ne vem pa ce je to samo Ultimax. Verjetno je malo privajanja na avto, pa mozno da tudi prehod iz OMV 100/98 na 95 oktanov. Je pa zanimivo, da je bila najmanjsa poraba sedaj s hrvaskim bencinom! (8.9l, 4 osebe, poln prtljaznik, klima do konca). Prakticno identicna pot tja s slovenskim bencinom in manj klime (potovanje zjutraj) pa je bila poraba 9.28l! Ups, sem mislu da je dizel tvoj... na telefonu se slab vid.....koliko pa je po prospektu za 2.5 masino po raba?? Sam res ,na avtocesti ?re bencinar ko zme?an.. ni res, bencinar na 3000-4000 zre najmanj, CX-7 naprimer znizuje porabo prav tu Ko sem se vra?al z morja ,s Pelj?ca prej?nji mesec ,sem se odlo?il vozit po AC 150 na uro.To?no , po gps-ju.. Pri 150, oziroma 160 po ?tevcu, ima motor 4000 obratov in najve?ji navor.kolk si pol vozu In z tempomatom...Popu??al sem le pred tuneli, kjer je omejitev 100 ,potem pa tempomat resume,in ?ibamo dalje... To je najvecja napaka - mislim da pise celo v navodilih avta. Ko si pri 100 pritisnil resume je avto pospesil do 150 s popolnoma odprtim gasom, se v navodilih pise da je priporoceno da se pocasi pospesi do nastimane hitrosti in potem vklopi tempomat Res sem imel na strehi surf, no.. ampak useen.. Ne se hecat to je vsaj 2L vec porabe..... Jaz sem na zacetku tud vozil po svoje, ampak sedaj ga lahko z premisljeno voznjo za 2L znizam..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.