LabiGT Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 kaj jaz naredim je to: ustavljam se pri mol pumpi, ki je tocno 630km iz LJ, takrat tankam, grem lulat in na hitro pojem eno pleskavico...vse to traja cca. 15minut drugace pa je rekord 8 ur (cca.900km), standardno pa 9 ur ce bi peljal s tvojim tempom pa bi rabil vec casa in manj denarja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2009 tko je pa?... vse ma neke minuse in pluse ampak po moje bi ti znoru al pa zaspal, ?e bi te jaz vozil v Pri?tino Citiraj
jures Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 tko je pa?... vse ma neke minuse in pluse ampak po moje bi ti znoru al pa zaspal, ?e bi te jaz vozil v Pri?tino Uklopkota s strobe-light mu daj zadaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 tokrat sem pa prisel rekordno hitro (z avionom), startal od doma v LJ ob 22:45, avion sel ob 23:45, pristal v PR ob 1:10, bil doma v PR ob 2:00...torej 3 ure 15 min, pa se tistih 1 uro 25 sem iz prve vrste gledal lustno stevardeso Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2009 tokrat sem pa prisel rekordno hitro (z avionom), startal od doma v LJ ob 22:45, avion sel ob 23:45, pristal v PR ob 1:10, bil doma v PR ob 2:00...torej 3 ure 15 min, pa se tistih 1 uro 25 sem iz prve vrste gledal lustno stevardeso a je mela ?tikle? Citiraj
LabiGT Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 a je mela ?tikle? ju betce ne bi, pol bi takoj napisal da je blo to eno mucno potovanje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 ju betce ne bi, pol bi takoj napisal da je blo to eno mucno potovanje A si se kj zmenu, je kej po tleh pobirala v tvoji bli?ini ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
boskopetek Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 Mislim, da je petrol ?e veliko dosegel z tem Ultimax ?e samo na tem forumu so dobili nekaj strank ki bojo probal pa ?e na veliko se o njih govori Probal ?e probal... je pa pol drugo upra?anje ?e bodo ?e kdaj tankal No ja js tankam ve?ina na OMV-ju pa tut velik na Aggipu. Na petrolu me ?e s to 6-ko niso vidli. No in tak k si reku bom tut jas ?el probat tale Ultimax na petrol pa da vidmo kak se bo avto kej obna?al.... Citiraj Bo?tjan
Alex Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 Na fifth gear sem gledal zanimiv preizkus.Izgleda,da imajo iste dodatke v nafti,ker se tudi imenuje ultimax pri njih ali nekaj podobnega in znano je,da delajo angle?i te dodatke tudi za petrol. Imeli so na preizkusu avtomobil Citroen C5.Izmerili so mu mo? na valjih z navadno nafto in pozneje ?e z tem njihovim "ultimaxom".Razlika je bila neverjetnih 6 konjev.(prej 158 potem 164). In jasno ,da je bila tudi ni?ja poraba.Se pravi,da je res nekaj na tem. Citiraj
rblazic Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Tudi jaz sem zelo zadovoljen z ultimaxom! Zanimiv reklamni spot: Citiraj
jures Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 ZAKON REKLAMA!!!!!!!!!!!!! Reklama za gorivo Petrol Ultimax, narejena za ?olski razpis. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Hehe... va?n, da je Mazda not Citiraj
ninanana Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Pozdravljeni vozniki Mazd, moje ime je Nina, delam na interaktivni agenciji Innovatif. Ker trenutno izvajamo raziskavo na temo, o kateri te?e pogovor na tem forumu, vas lepo prosim, da si vzamete 3 minute in izpolnite anketo o rabi goriv. Zelo vam bomo hvale?ni. Anketa Hvala! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Pozdravljeni vozniki Mazd, moje ime je Nina, delam na interaktivni agenciji Innovatif. Ker trenutno izvajamo raziskavo na temo, o kateri te?e pogovor na tem forumu, vas lepo prosim, da si vzamete 3 minute in izpolnite anketo o rabi goriv. Zelo vam bomo hvale?ni. Anketa Hvala! Je kak opcija da to izpolnimo tako osebno ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 5. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Sem re?il - kdaj dobim oceno? Zanim anketnik samo preve? odgovorov je ?isto subjektivne narave, ki jih povpre?en voznik brez testov ne more ugotoviti recimo: gorivo varuje motor, zmanj?uje izpuste ... Citiraj
ninanana Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Je kak opcija da to izpolnimo tako osebno ? Kar pripelji se do nas. Bo?tjan, Sa?o in Robi, ki potrebujejo podatke, ti bodo z veseljem prisluhnili Sem re?il - kdaj dobim oceno? Zanim anketnik samo preve? odgovorov je ?isto subjektivne narave, ki jih povpre?en voznik brez testov ne more ugotoviti recimo: gorivo varuje motor, zmanj?uje izpuste ... Subjektivne odogovore ho?emo. Ni? nam ne pomagajo mnenja strokovnjakov, ?e se vozniki na ?rpalki na koncu odlo?ite po lastni presoji. In ta je tista, ki nas zanima. Citiraj
LabiGT Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 z ultimaxom je poraba res nizja sam mi pa tolce pri 1200-1300rpm... z agipom tega ni...tko da Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Survey uspe?no re?en... Citiraj Feel free....
jures Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 izpolnil, se mi zdi pa da sem se nehote pri starosti zmotil... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ninanana Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Super ste. Jures, ?e si se malce pomladil, ostane to med nama Citiraj
David Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Super ste. Jures, ?e si se malce pomladil, ostane to med nama Buuuusteeed... Citiraj Feel free....
adormi11 Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 Ni ?lo ankete re?it, ker tankam va?ina v tujini, ker je cenej?e, tu pa so zajeti samo na?i ponudniki. Citiraj
Alex Napisano 7. marec, 2010 Prijavi Napisano 7. marec, 2010 Tukaj sem na?el eno zanimivo re? za M6 diesel.Z predelavo na LPG ve? konjev? Misilm,da ga pred predelavo niso dali na valje. http://www.avtonaplin.si/dizel-na-plin Citiraj
KAALman Napisano 7. marec, 2010 Prijavi Napisano 7. marec, 2010 evo... ge san t?di zrikto anketno opico (SurveyMonkey) Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.