Štraus Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 tako pa sem malce predelal zadnji del Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 Hm, sej ne vem al mi je v?e? al ne (treba videt fino po?trihanga), mi pa tistole "krilo" nekak ne sede na tak?en avto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 uff pa nima ve? lu?k zadaj!! to mi je v?e?! ?traus-extrem styling ?e mal pa bo DTM predelan tale tvoj 6 cilinderc! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 Uf, tole bo ekstrem predelava. Upam, da bo tudi kvalitetna in v celoti ker najgr?e je ko se ljudje lotijo nekaj na pol in potem pol avta izgleda zrihtanega, na drugi strani so pa gor kak?ne ?e?ke zadeve (pa ne mislim zavesce )). Me zanima kak?en bo kon?ni izgled. Si ?e razmi?ljal o tem, da bi prebarval cel avto? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 UUUU pa lampe od mazde 6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 ze videl barvo in cel avto zakon je Citiraj MAZDA POWER
Štraus Napisano 2. september, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. september, 2009 ma ja zunanja predelava je kon?ana je ?e kar nekaj stvari predelanih tako da ?e samo nova barva potem pa odznotraj od armaturke do prakti?no vsega na koncu pa ?e pod pokrov Citiraj
wiperboy Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 wildbeast Citiraj gremo na?i.....
Z M A J Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 Bo kaka turbinca? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 ded... tebi mora biti pa hudooooooooooooo dolg?as Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Bravo za pogum in veliko mirne roke pri kon?ni izdelavi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
sdspecy Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 kaj bo pa z homologacijo naredo? ker tole pa je "extremno" in ?e ne bo papirjev, ga lahk ma sam na vrtu namest pal?ka Citiraj Lp, D
Štraus Napisano 4. september, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2009 ma je ?e vse homologirano tak da ni te?av Citiraj
sdspecy Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 ja pol pa ql btw, kk pa certifikat o izdelku oz. vgradnji "predstavi?" ta pomembnim, da ti pol dajo homologo? a ma? kake "posebne prijeme"? ?e bom npr. montiru zadn dalj?i spojler (npr. kitajsko robo) na streho karavana, kaj rabim za homologacijo? Thx! lp, D Citiraj Lp, D
Z M A J Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 Obstajajo tut druga?ni pristopi k homologaciji (ne trdim pa da jih je on uporabu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sdspecy Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 Obstajajo tut druga?ni pristopi k homologaciji (ne trdim pa da jih je on uporabu)! sej vem da no, ko/?e bo cajt pr?u, vas pa prosim za napotke (oz. direkcijo) Citiraj Lp, D
Štraus Napisano 29. september, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2009 no pa smo ?e malo dalje Citiraj
Sirius Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 Imam ob?utek, da bo ta predelava z veliko ve? ob?utka kot je tale spodaj, ki jo opisujejo na siol.net Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
KAALman Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 halo... ?tajerec... fri?ko pobarvano, pa se ?e barva luple... Citiraj LP KAALman
sdspecy Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 Tole zna bit pa na konc prov huda zadevca Citiraj Lp, D
uklopko Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 no pa smo ?e malo dalje vaaaaaaaaaaaaa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
wiperboy Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 videti je odli?no do zdaj ideja pa drzna ni kaj Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 zakon bo saj te vidli Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Mam ob?utek da zna bit orng po?timan stroj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Peričnik Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 lepo jo bo vidt k bo popolnoma po?timana se mi zdi da bo taprava bomba Citiraj veter u laseh
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.