jures Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Štraus Napisano 5. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 tak pa je najbolj zajeban posel pri kraju Citiraj
jernic Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 tak pa je najbolj zajeban posel pri kraju Ajme.. ! Kako pa tile ko??ki dobr lebdijo... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
mazdaman Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 dobri detajli Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 11. oktober, 2009 Prijavi Napisano 11. oktober, 2009 huda poslikava, a si to sam delu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Štraus Napisano 11. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2009 ja vse sem delal sam od predelav in barvanja sedaj pa ?e samo sestava in nato predelava odznotraj Citiraj
KAALman Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 ja vse sem delal sam od predelav in barvanja sedaj pa ?e samo sestava in nato predelava odznotraj respekt mojster... drajDe (3D) Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Kaj pa zadi, zgori, pride ?e kak?no krilo, al bo brez? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 ja vse sem delal sam od predelav in barvanja sedaj pa ?e samo sestava in nato predelava odznotraj Tele lebde?i ko??ki so bili narejeni z airbrushom ?e se ne motim, ali si uporabil kak?no druga?no tehniko? Druga?e pa res prva liga , se kar ne morem nagledat slik, komaj ?akam slike kon?ane Citiraj
KAALman Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 jaz bi dal tole odzadi http://www.jeroentje.nl/index.php?page=pro...uct_id=10104300 ?eprav je tale na rde?i najlep?i: aja... od spojlera je govora Citiraj LP KAALman
Štraus Napisano 12. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 ma ja saj sem razmi?ljal da bi ga zamenjal a naj ostane zaenkrat ?e isti pol bomo pa videli kak bo Citiraj
wiperboy Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 samo pa je vrhunsko narejena Citiraj gremo na?i.....
Štraus Napisano 13. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Tako pa ?e malo od zadaj in ?e od strani jutri pa ?e prednji del Citiraj
Sirius Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Si pa res fant od fare. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
mazdaman Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Lepo ?ara? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
wiperboy Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 majko rusko dobro zgleda Citiraj gremo na?i.....
Štraus Napisano 20. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 tako in ?e prednji del Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Od spredaj in z boka mi je super v?e?! Od zadaj pa ne tolko, mogo?e ne bi bilo slabo ?e tisti del lu?i ki so od 6ke obrobit s ?rno, tako kakor so tiste na vogalu, ki so ostale od 323F (predvidevam) - zdej se ful vid prehod iz enga dela lu?i na druzga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Full huda F-ka, mal je tak lepo upedenanih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Štraus Napisano 21. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 ja saj okol lu?i ?e pride po?timano bo pobarvan ?rn rob v sivo tako da nebo tega prehoda in je ?e kar nekaj stvari ki jih bo treba malo po?timat v glavnem kon?ni izdelek bo tam nekje na spomlad tako da je ?e kar dela druga?e pa hvala vsem za pohvale in kritike sprejmem oboje Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Bemti, sam je tole ?ist neki druzga kot prej ko je bla "Zelenka" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Glede na to, da gre? v ekstrem styling bi ti predlagal, da ali po?triha? zaj?nike (une mre?ice) ali pa si kupi? kak?no ?rno satovje, ki veliko lep?e izgleda. Sicer pa dober styling izdelek. Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Glede na to, da gre? v ekstrem styling bi ti predlagal, da ali po?triha? zaj?nike (une mre?ice) ali pa si kupi? kak?no ?rno satovje, ki veliko lep?e izgleda. Sicer pa dober styling izdelek. Symon hvala, da si ti tole prjavil, ker men tele mre?ice na splo?no zgledajo res kr neki (ni va?en na kerem avtu so montirane) pa nisem hotel te?iti s pripombo. Citiraj
Štraus Napisano 21. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 ja saj so bile v planu ?rene a so v a3m-u tako svinsko drage da bi vse skupaj blo preve? pa sem zato dal te navadne ki jih je tudi te?ko najti sem pol maribora prehodo pa niso meli nikjer kaj ?ele ?e bi iskal satovje ki ga je tudi te?je zmontirat bi ga pa seveda raj?i imel not kot mre?ice samo v na?ih koncih tega nimajo in bom raj? pobarval vse skupaj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.