YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2005 Prijavi Napisano 21. marec, 2005 Tole pa so sanje vsakega avtomobilista. Klik bo razkril vse. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 21. marec, 2005 Prijavi Napisano 21. marec, 2005 U nuts ali le?nik ? Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 21. marec, 2005 Prijavi Napisano 21. marec, 2005 fake....drga? pa not bad at all...to bi me melo... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2005 Je kdo opazu kje ima volan. Druga? pa ni fake. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 21. marec, 2005 Prijavi Napisano 21. marec, 2005 Fake oglas sem misli, ne pa sam avto...jap, smo opazli kje je volan...na napa?ni strani... Mene zanima kak bi blo to vozit, glede na to da ?alta? z levo roko... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
din Napisano 21. marec, 2005 Prijavi Napisano 21. marec, 2005 Sem ?el avto gledat, pa se mi volan ne dopade , da pa je na napa?ni strani pa me ni motilo Citiraj
Boss Napisano 23. marec, 2005 Prijavi Napisano 23. marec, 2005 Kako lahko pri nas sploh homologira? volan na desni? Druga? je pa tole zakon sam ne za tak?no ceno. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.